Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pēc United klupiena premjerlīgas titulu oficiāli nodrošina otra Mančestras vienība City

Mančestras City otrdien trešo reizi četru sezonu laikā tika kronēta par Anglijas premjerlīgas čempioni futbolā, pateicoties Mančestras United piedzīvotajam zaudējumam.

Mančestras "United" savā laukumā zaudēja Lesteras "City" ar 1:2 (1:1) un vairs nevar panākt "City" vienību, no kuras "United" trīs kārtas pirms sacensību beigām atpaliek par desmit punktiem.

Spiests aizvadīt trīs spēles piecās dienās, "United" treneris Ūle Gunnars Sulšērs faktiski atvēlēja titulu niknākajai konkurentei "City", otrdienas mačā izvēloties spēlēt ar novājinātu sastāvu un desmit izmaiņām, salīdzinot ar iepriekšējo spēli.

Lūks Tomass 10.minūtē izvirzīja Lesteras vienību vadībā, bet piecas minūtes vēlāk Meisons Grīnvuds panāca izlīdzinājumu.

Čaglara Sejindži sitiens ar galvu 66.minūtē nodrošināja "City" to, kas vairākus mēnešus šķita neizbēgams, - čempiona titulu.

"City" tas ir septītais Anglijas čempionu tituls, aprīlī klubs izcīnīja Līgas kausu, bet 29.maijā klubs savā pirmajā Čempionu līgas finālā tiksies ar "Chelsea", kārojot pēc vēl viena titula.

Savukārt "City" galvenajam trenerim Žuzepam Gvardiolam uzvara Anglijas čempionātā ir jau 26. lielā trofeja trenera karjerā.

50 gadus vecais treneris jau divreiz ir aizvedis līdz uzvarai Čempionu līgā "Barcelona" vienību. Pēdējoreiz tas notika pirms desmit gadiem.

"City" ir čempionāta vadībā ar 80 punktiem 35 mačos. "United" ir 70 punkti, Lesteras "City" - 66 punkti 36 spēlēs, Londonas "Chelsea" 64, Vesthemas "United" 58 punkti, bet labāko sešinieku ar 57 punktiem 34 mačos noslēdz "Liverpool".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi