Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Pogbā par 100 miljoniem mārciņu grasās atgriezties Mančestras United rindās

Francijas futbola zvaigzne Pols Pogbā grasās atstāt Itālijas čempionus Turīnas Juventus un atgriezties titulētajā Anglijas klubā Mančestras United, turklāt viņa pārejas maksa tiek lēsta 100 miljonu mārciņu (119 miljonu eiro) apmērā, kas būtu jauns transfēru rekords, trešdien vēsta britu mediji.

Par 23 gadus vecā Pogbā pāreju uz Mančestras United tiek runāts jau vairākas nedēļas, turklāt kluba viceprezidents Eds Vudvards pārrunu dēļ šobrīd nav devies ar komandu Ķīnas turnejā, kur tai paredzēti pārbaudes mači.

Vēl 2009.gadā Pogbā atstāja Franciju, lai pievienotos Mančestras kluba jaunatnes akadēmijai, taču lielajā komandā, ko tobrīd vadīja Alekss Fergusons, viņam neizdevās nostiprināties, tāpēc franču pussargs 2012.gadā bez pārejas maksas pievienojās Juventus vienībai, kur viņš kļuvis par vienu no līderiem.

Kā vēsta The Daily Man, vairāki Mančestras kluba futbolisti jau ir pārliecināti par Pogbā atgriešanos Mančestrā, turklāt klubs gatavojas izteikt 100 miljonu mārciņu piedāvājumu. Iepriekš United esot piedāvājuši 85 miljonus mārciņu (101 miljonu eiro), taču tas tika noraidīts.

Interesi par Pogbā pakalpojumiem izrādījuši vairāki augstākā līmeņa klubi, tostarp Spānijas grands Madrides Real, kas gan šobrīd esot izstājies no cīņas par francūzi.

Pogbā Juventus sastāvā aizvadījis kopumā 178 spēles, kurās guvis 34 vārtus, turklāt visas četras sezonas viņš kronēts par Itālijas čempionu.

Pussargs šovasar palīdzēja Francijas izlasei tās mājās notikušajā Eiropas čempionātā, kur komanda cieta neveiksmi finālā, ar 0:1 pagarinājumā piekāpjoties Portugālei.

Kopumā Pogbā valstsvienībā nospēlējis 38 mačus un guvis sešus vārtus.

Šajā starpsezonā Mančestras "United" veikusi vairākus pirkumus, turklāt bez atlīdzības ieguvusi slaveno Zviedrijas uzbrucēju Zlatanu Ibrahimoviču, kā arī vienojusies ar armēņu pussargu Henriku Mhitarjanu un Kotdivuāras centra aizsargu Ēriku Bajī.

Mančestras "United" iepriekšējo sezonu noslēdza Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma piektajā vietā un nākamajā sezonā UEFA Čempionu līgā nestartēs, taču piedalīsies UEFA Eiropas līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa muguru no Vācijas

Latvijas hokeja izlase neiztur pretinieku spiedienu un saņem kārtīgu pērienu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi