Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

PSG un Juventus izbraukumā uzvar UEFA Čempionu līgas pirmajās astotdaļfinālu spēlēs

Ar uzvaru UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu otrdienas vakarā izbraukumā sāka Parīzes Saint-Germain komanda, kas ar 2:1 uzveica Valencia. Savukārt Turīnas Juventus viesos ar 3:0 uzveica Skotijas spēcīgāko klubu Glāzgovas Celtic.

Abus vārtus Francijas klubs guva jau 1.puslaikā, kad vispirms 10.minūtē izcēlās argentīnietis Esekjels, bet tā izskaņā Havjers Pastore panāca jau 2:0. Otrajā puslaikā bumbu gan vairāk kontrolēja laukuma saimnieki, tomēr tieši PSG bija iespējas panākt trīs un pat četru vārtu pārsvaru, kas gan palika neizmantotas. Vienus vārtus Valencia atguva spēles 90.minūtē, kad precīzi sita Francijas izlases aizsargs Adils Ramī. Jau kompensācijas laikā sarkano kartīti saņēma Francijas kluba līderis Zlatans Ibrahimovičs - tas nozīmē, ka atbildes mačā 6.martā Parīzē viņš spēlēt nedrīkstēs.

Juventus vārtus Glāzgovā guva jau mača 3.minūtē, kad izcēlās Alesandro Matri. Celtic pirmajā puslaikā bija visai ievērojams pārsvars, ko nekādi neizdevās atspoguļot uz tablo. Mājinieki centās atspēlēties arī 2.puslaikā, tomēr pamazām kontroli pārņēma Juventus un mača 77.minūtē guva otros vārtus (Klaudio Markizio). Vēl sešas minūtes vēlāk tas pat Markizio noorganizēja arī trešos vārtus - bumbu vārtos raidīja Mirko Vučiničs. Celtic mača gaitā bija pārsvars visos galvenajos rādītājos, izņemot gūtos vārtus. Izglābšanās 6.martā Turīnā, visticamāk, skotu klubam nebūs pa spēkam.

Trešdienas vakarā norisināsies divas nākamās Čempionu līgas 1/8 finālu spēles. Doņeckas Šahtar savā laukumā uzņems Vācijas čempionus Dortmundes Borussia, bet futbola saldajā ēdienā Madrides Real un Mančestras United spēkošanās Spānijas galvaspilsētā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi