Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ronaldu no pašizolācijas atgriežas ar diviem vārtiem Juventus uzvarā

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu svētdien aizvadīja pirmo spēli pēc atgriešanās no pašizolācijas, kaldinot Turīnas Juventus uzvaru Itālijas A sērijas spēlē.

Turīnieši viesos ar rezultātu 4:1 (1:1) pārspēja "Spezia" vienību.

"Juventus" vadību ieguva 14.minūtē, kad apmānīja pretinieku aizsardzību un divatā izgāja pret mājinieku vārtsargu, bumbu vārtos raidot Alvaro Moratam. Desmit minūtes vēlāk viņš vēlreiz ieraidīja bumbu tīklā, taču aizmugures dēļ rezultāts palika nemainīgs. Zīmīgi, ka šonedēļ UEFA Čempionu līgas mačā aizmugures situāciju dēļ Moratam neieskaitīja pat trīs vārtus.

Mača 32.minūtē Tomaso Pobega ar sitienu no aptuveni 13 metriem izlīdzināja rezultātu.

Spēles 56.minūtē laukumā devās Ronaldu, kurš pārslimojis Covid-19, kā dēļ nevarēja spēlēt teju vienu mēnesi. Trīs minūtes vēlāk viņš pēc Moratas piespēles nonāca viens pret pretinieku vārtsargu, apspēlēja viņu un panāca 2:1.

Otrā puslaika vidū, 67.minūtē, ar pretinieku aizsargiem izrēķinājās arī Adrjēns Rabio, kurš dubultoja "Juventus" pārsvaru. Deviņas minūtes vēlāk Ronaldu tika pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu, kuru Antonīna Panenkas stilā arī realizēja - 4:1.

Tikmēr Udīnē "AC Milan" ar 2:1 (1:0) pārspēja vietējo "Udinese" komandu.

Milānieši 1:0 panāca 18.minūtē, kad pēc Zlatana Ibrahimoviča piespēles Franks Kezī bija precīzs no aptuveni 12 metriem. Otrā puslaika trešajā minūtē Rodrigo de Pauls realizēja 11 metru soda sitienu, izlīdzinot rezultātu.

Viesiem uzvaru nodrošināja Ibrahimovičs, kurš septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām no pāris metriem atmuguriskā lēcienā raidīja bumbu mērķī.

Dramatiski noslēdzās spēle, kurā Romas "Lazio" viesos ar 4:3 (1:2) uzvarēja "Torino". 

Vēl pamatlaika beigās romieši bija iedzinējos ar 2:3, bet kompensācijas laika piektajā minūtē Čiro Immobile realizēja 11 metru soda sitienu. Trīs minūtes vēlāk Felipe Kaisedo pēc brīvsitiena izmantoja haosu pretinieku soda laukumā un izrāva "Lazio" komandai uzvaru 4:3.

Veiksmīgi iesākto sezonu turpina "Sassuolo", kas viesos ar 2:0 (0:0) uzveica "Napoli". Viesiem vārtus guva Manuels Lokatelli un Maksims Lopess.

Citā spēlē "AS Roma" mājās ar 2:0 (1:0) pieveica Florences "Fiorentina". Romiešiem vārtus guva Leonardo Spinacola un Pedro.

Vēl šajā kārtā Bergāmo "Atalanta" izbraukumā ar 2:1 (2:1) guva virsroku pār "Crotone" futbolistiem. Viesiem abus vārtus iesita Luiss Murjels.

Citviet Milānas "Inter" mājās spēlēja neizšķirti 2:2 (0:0) ar "Parma" vienību. Mājiniekiem kompensācijas laikā punktu izrāva Ivans Perišičs.

A sērijas līderpozīcijā ar 16 punktiem sešās spēlēs ir "AC Milan", 14 punktus guvusi "Sassuolo", bet pa 12 punktiem ir "Juventus" un "Atalanta" futbolistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi