Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Staicelē notiks Meiteņu futbola festivāls 2012

Laika posmā no 29. līdz 31.jūlijam OKartes atbalstītajā Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā „Staicele” notiks jau trešais ikgadējais _Meiteņu futbola festivāls, _kas pulcēs kopā jaunās futbolistes no visas Latvijas. Šogad festivālu, kurš pirmo reizi norisināsies trīs dienu garunā, kopumā trīs vecuma grupās apmeklēs ap 170 dalībniecēm. Festivālu organizē Latvijas Futbola federācija.
Festivālā savu dalību jau apstiprinājušas sekojošas komandas: FK Olaine, FK Rūja, Rīgas Futbola skola, SK Imanta, Preiļu novada BJSS, Rāzna-VA/Progress (Rēzekne), Staicele, Jelgavas Novada Sporta Centrs, Rēzeknes novada pašvaldības BJSS, FK Valmiera. 

Kā atzina LFF masu futbola menedžeris Aivars Vaivods, lēmums rīkot festivālu trīs dienu garumā tika pieņemts, balstoties uz blīvo sacensību programmu, kas neļauj divu dienu laikā īstenot visas organizatoru plānotās ieceres. Festivāla ietvaros meitenēm būs iespēja uzspēlēt gan futbolu, gan piedalīties dažādos futbola meistarības konkursos un atrakcijās. Festivāla laikā notiks arī par tradīciju kļuvušais svētku koncerts, kurā ar priekšnesumu uzstāsies Staiceles mūzikas skola. 

„Meiteņu futbola festivāls ietver vairākus mērķus. Pirmkārt, tie ir atraktīvi un jautri futbola svētki mūsu klubiem, kas rūpējas par sieviešu un meiteņu futbolu, kā arī piedalās Latvijas meiteņu čempionātā. Otrkārt, festivāls ļauj mūsu sieviešu klubiem saliedēties savā starpā un veicina meiteņu savstarpējo draudzību. Lai arī kopumā klubiem ikdienā nākas konkurēt vienam ar otru, tomēr jāapzinās, ka mēs visi ikdienā darām vienotu darbu,” ar festivāla galveno mērķi iepazīstina A.Vaivods.

 „Ne mazāk svarīga ir savstarpējā komunikācija starp treneriem, tāpēc šogad festivāla ietvaros notiks īpašs seminārs, kurā tiks diskutēts par aktuālām problēmām sieviešu futbolā no treneru praktiskā skatu punkta un meklēti efektīvākie risinājumi to novēršanai,” festivāla organizēšanas nozīmību uzsver A.Vaivods, piebilstot, ka festivāla laikā treneriem būs iespēja uzspēlēt futbolu arī pašiem, piedaloties draudzības spēlē starp treneru un organizatoru veidoto komandu un Staiceles Bebri futbolistiem.

Festivālā laipni gaidītas tiek arī citas meitenes vai komandas, kas nestartē Latvijas čempionātā, taču pret futbolu nav vienaldzīgas.

Plašāk ar meiteņu futbola festivāla programmu un nolikumu iespējams iepazīties:
http://www.ww.lff.lv/lv/sievietes/festivals/2012/ 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa muguru no Vācijas

Latvijas hokeja izlase neiztur pretinieku spiedienu un saņem kārtīgu pērienu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi