Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

UEFA Čempionu līga: Mančestras City pēdējā iespēja

Pārsteigumu autori centīsies saglabāt savas vietas ieņemtajās kupejās, bet UEFA Čempionu līgas (ČL) grupu turnīru sākuma stadijas neveiksminieki lūkos ielēkt pēdējos vagonos. Otrdien un trešdien Eiropas futbola laukumos sāksies ČL grupu turnīra otrais riņķis jeb izšķirošās trīs kārtas, kas viesīs skaidrību, kuri klubi turpinās cīņu Eirokausu izslēgšanas mačos un kuriem sezonas otrajā pusē būs jākoncentrējas nacionālajiem čempionātiem.

Pēc pirmā riņķa D grupas pēdējā vietā negaidīti atrodas vieni no pretendentiem uz triumfu turnīrā Anglijas čempioni Mančestras City. Iepriekšējā kārtā mančestrieši šokējoši ar 1:3 viesos zaudēja nominālajai pastarītei Amsterdamas Ajax. Lielbritānijas grands otrdien savā laukumā alks revanšēties. Ja arī šajā mačā mančestrieši zaudēs, izredzes kvalificēties kaut vai Eiropas līgas izslēgšanas mačiem būs minimālas. «Esmu jau noguris klausīties cilvēkus sakām, ka uzvarējām, jo City spēlēja vāji. Mūsu spēlētāji dominēja laukumā, un City nespēja to mainīt,» Ajax galvenais treneris Franks de Būrs ir apņēmības pilns arī atkārtotā spēlē pret Anglijas čempionu panākt līdzīgu scenāriju.

B grupā savā starpā tiksies līderi. Schalke 04 Gelzenkirhenē uzņems Londonas Arsenal. Pēc oktobra izlašu spēļu pauzes Arsenal cietis trīs zaudējumus (0:1 pret Norwich, 0:2 pret Schalke un 1:2 pret Mančestras United), kā arī ar milzu grūtībām guvis uzvaras pār premjerlīgas pastarītēm QPR (1:0) un Reading (7:5 papildlaikā). Schalkeaizvadītajā nedēļas nogalē ar 2:3 zaudējumu Hoffenheim pārtrauca septiņu nezaudēto spēļu sēriju, šajā laikā gūstot 20 (!) vārtu.

F grupā trīs komandām ir pa sešiem punktiem. Līderes godā gan pagaidām ir Baltkrievijas BATE. Trešdien viņiem jāspēlē viesos pret Valencia. Negaidīti augstu otrajā vietā ir arī Rumānijas Cluj, kura uzvaras gadījumā trešdien pār Galatasaray var garantēt vismaz 3. vietu H grupā. Čempionu līgas debitante un vienīgā komanda, kas vēl nav ielaidusi nevienus vārtus, Malaga centīsies atkārtoti uzveikt Milan. Ja tas izdosies, uz bankrota robežas un parādos esošais Spānijas klubs var kā pirmais sev garantēt vietu astotdaļfinālā. To pašu otrdien var panākt arī Porto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Futbols

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs
6.XI A grupa: Dynamo Kyiv - Porto, Paris Saint-Germain - Dinamo Zagreb, B grupa: Schalke 04 - Arsenal, Olympiacos - Montpellier, C grupa: Anderlecht - Zenit, Milan - Malaga, D grupa: Man. City - Ajax,Real M - Dortmund
7.XI E grupa: Juventus - Nordsjaelland, Chelsea - Shakhtar Donetsk, F grupa: Valencia - BATE, Bayern - Lille, G grupa: Benfica - Spartak Moskva, Celtic - Barcelona, H grupa: CFR Cluj - Galatasaray, Basel - Man. United

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi