Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Van Gāls ar graujošu uzvaru debitē pie Mančestras United stūres

Pagājušo sezonu ļoti neveiksmīgi aizvadījušais Anglijas futbola grands Mančestras United trešdien sava jaunā galvenā trenera Luisa van Gāla debijas mačā tika pie graujošas uzvaras.United komandas pirmssezonas Ziemeļamerikas tūres atklāšanas pārbaudes spēlē Mančestras vienība ar 7:0 (3:0) pārspēja Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas Galaxy.

Jau pirmajā puslaikā divus vārtus United labā guva Veins Rūnijs, bet otrajā puslaikā to pašu iespēja arī 20 gadus vecais aizsargs Rīss Džeimss un Ešlijs Jangs. Vienus vārtus Mančestras vienības labā guva Denijs Velbeks."Komanda šodien spēlēja fantastiski. Redzot, kā mēs trenējamies, no mums var gaidīt labu sniegumu, taču ne jau tik graujošu uzvaru," pēc cīņas pauda van Gāls, kurš šovasar aizveda Nīderlandes izlasi līdz trešajai vietai Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. "Man tas bija pārsteigums. Mēs guvām skaistus vārtus, kurus veidoja skaisti uzbrukumi."Lai arī van Gāls paudis neapmierinātību ar smago komandas Ziemeļamerikas tūres komerciālo pasākumu nastu, kas traucē gatavot futbolistus sezonai, aizvadītais mačs kļuva par īstu izdošanos, to klātienē noraugoties 86 432 skatītājiem."Kad komanda iepazīstas ar jauna trenera vēlmēm un spēles sistēmu, katrs labs rezultāts palīdz vairot spēlētājos pārliecību un ticību jaunajās iestrādnēs," izcēlis treneris.Paredzams, ka United pārbaudes spēli pret Spānijas klubu Madrides Real 2.augustā Detroitā klātienē skatīsies ap 110 000 skatītāju. Tas kļūtu par apmeklētāko futbola maču ASV vēsturē.Mančestras United komandu pērn pēc triumfa premjerlīgā atstāja ilggadējais galvenais treneris Alekss Fergusons, kura vietā tika apstiprināts cits skots Deivids Moizs. Tomēr aizvadīto sezonu vienība aizvadīja neveiksmīgi, premjerlīgas čempionātu noslēdzot septītajā vietā un paliekot bez dalības nākamās sezonas Eiropas klubu turnīros. UEFA Čempionu līgā Mančestras komanda nestartēs pirmoreiz kopš 1996.gada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi