Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Van Gāls: Robena vārtu guvums bija neticams

Minhenes Bayern kluba galvenais treneris Luiss van Gāls slavēja Arjena Robena izcilo vārtu guvumu, kas palīdzēja viņa vadītajai komandai iekļūt UEFA Čempionu līgas pusfinālā. 16 minūtes pirms spēles beigām tika izspēlēts stūra sitiens pie Mančestras United vārtiem. Bumba lidoja augstu un tā nonāca pie Robena.

Holandiešu futbolists nevis bumbu apstrādāja, bet uzreiz no gaisa izdarīja sitienu, apskaužami precīzi ieraidot bumbu pašā vārtu stūrī. Minhenieši spēlē gan zaudēja (2:3), divu spēļu summā rezultāts bija 4:4, taču pateicoties viesos gūto vārtu skaitam bavārieši iekļuva pusfinālā."Robena vārtu guvums bija neticams," teica van Gāls. "Spēles pirmā puse nebija mums laba. Mēs sākām savu spēli pilnveidot. Tas ir vareni, ko mēs paveidām otrajā puslaikā. Mēs spēlējām fantastiski. Ne vienmēr ir viegli spēlēt pret komandu desmit vīru sastāvā. Mēs spēlējām kā izcila komanda."

"Kad pirms spēles ieraudzīju Mančestras United sākumsastāvu, sapratu, ka pretinieki spēlēs ļoti agresīvi. Tādēļ teicu savas komandas spēlētājiem, ka arī mums ir jāspēlē aktīvi un kontrolēt bumbu. Taču pirmās 20 minūtes mēs nespējām pretiniekam neko padarīt."

Van Gāls cerējis, ka pusfinālā sanāks tiksies ar Bordo Girondins, taču nāksies spēlēt ar Lionas Olympique. "Redzēju Bordo spēli ar Madrides Real, viņi parādīja organizētu spēli. Šādu komandu būs ļoti grūti uzvarēt. Taču pēdējās divas nedēļas esmu domājis vienīgi par Mančestras United," sacīja van Gāls.

Jau vēstīts, ka Mančestras United jau spēles 7.minūtē bija vadībā ar 2:0, bet īsi pirms puslaika beigām guva arī trešos vārtus. Tobrīd divu spēļu summā mančestrieši bija vadībā ar 4:2. Tomēr vēlāk minheniešiem izdevās divus vārtus atgūt un panākt divu spēļu summā sev vēlamo neizšķirtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi