Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Van Pērsijs trenera Fērgusona 1000.premjerlīgas spēlē nodrošina uzvaru Mančestras United

Dramatisku uzvaru Anglijas premjerlīgas trešās kārtas spēlē svētdien izcīnīja Mančestras United komanda, kas ar rezultātu 3:2 (1:1) pieveica Southampton futbolistus.

Spēles 55.minūtē pussargs Morgans Šneiderlins izvirzīja Southampton futbolistus vadībā ar rezultātu 2:3, tomēr pašās cīņas izskaņā Robins van Pērsijs nodrošināja uzvaru Anglijas vicečempioniem uzvaru - viņš precīzi sita 87. un 90.minūtē.

Zīmīgi, ka 23.minūtē van Pērsijs spēja panākt izlīdzinājumu 1:1, tāpēc kopumā viņam šajā cīņā bija hat-trick. Vēl van Pērsijs arī nespēja realizēt 11 metru soda sitienu, ko 69.minūtē pats bija nopelnījis.

Šī bija Mančestras United galvenā trenera Aleksa Fergusona 1000. spēle premjerlīgā. Zīmīgi, ka tieši sestdien Mančestras otra kluba City galvenais treneris Roberto Mančīni aizvadīja savu 100.spēle Anglijas spēcīgākajā līgā.

Citā mačā svētdien savu sauso sēriju pārtrauca Londonas Arsenal, kas ar rezultātu 2:0 (1:0) pieveica Liverpool  futbolistus. Pa reizei precīzi bija Lukašs Podoļskis un Santi Kazorla.

Vēl vienā cīņā Ņūkāslas United savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar Birmingemas Aston Villa vienību.

Čempionāta kopvērtējuma augšgalā pēc svētdienas spēlēm situācija nemainījās - līderpozīcijā atrodas Londonas Chelsea, kas trijās spēlēs izcīnījusi maksimāli iespējamos deviņus punktus. Savukārt pa septiņiem punktiem trijos mačos iekrājušas Svonsī City, Vestbromvičas Albion un Mančestras City.

Tikmēr latviešu aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā Reading komanda ar vienu punktu divās spēlēs pašlaik atrodas 16.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brynas pagarina vienošanos ar Indraši

Latvijas hokejists Miks Indrašis nākamsezon turpinās spēlēt Zviedrijas komandā Jēvles Brynas, kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi