Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ak Bars hokejisti kā pirmie sasniedz Latvijas Dzelzceļa kausa finālu

Krievijas komanda Kazaņas Ak Bars trešdien kļuva par tradicionālā pirmssezonas pārbaudes turnīra Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībām Latvijas Dzelzceļa kausa pirmo finālisti.

Turnīra grupas noslēdzošajā, trešajā, mačā Ak Bars ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) pārspēja Baltkrievijas vienību Minskas Dinamo.

Mača rezultātu 19.minūtē atklāja Ak Bars rindās spēlējošais Aleksandrs Svitovs, kurš guva uzvaras vārtus iepriekšējā spēlē pret Rīgas Dinamo komandu. Turpinājumā pusminūti līdz otrās trešdaļas beigām 2:0 Kazaņas vienības labā panāca Dmitrijs Obuhovs, taču jau pēc četrām nospēlētām minūtēm noslēdzošajā periodā rezultāts bija 4:0. Pa reizei precīzu metienu uz Minskas Dinamo vārtiem raidīja Artjoms Lukojanovs un zviedrs Matīass Šēgrēns.

Sešas minūtes līdz mača pamatlaika beigām Baltkrievijas vienībai tomēr izdevās gūt goda vārtus, kad precīzs bija Aleksandrs Materuhins. Tiesa, mačs tā arī noslēdzās ar rezultātu 4:1 Ak Bars labā.

Savukārt plkst.19.30 turpat, Arēnā Rīga, tiks noskaidrots Latvijas Dzelzceļa kausa otrs finālists. Gaidāmajā cīņā spēkosies mājinieku vienība Rīgas Dinamo un Jaroslavļas Lokomotiv komanda, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs. Dueli tiešraidē būs iespējams vērot kanālos TV6 un TV5.

Kā zināms, cīņas par pirmo un trešo vietu turnīrā tiks aizvadītas ceturtdien. Situācija tabulā pirms šīs dienas mačiem bija saspringta, jo visas komandas divos mačos bija izcīnījušas pa trim punktiem, līdz ar to katra dueļa uzvarētāji cīnīsies par pirmo vietu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi