Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ak Bars un Traktor duelī būs nepieciešama septītā spēle

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētajai KHL vienībai Kazaņas_ Ak Bars _arī otrajā mēģinājumā neizdevās iekļūt Gagarina kausa finālā. Otrdien viesos kazaņieši ar 2:3 atzina Čeļabinskas Traktor pārākumu Austrumu finālsērijas sestajā mačā. Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 3:3 un būs nepieciešama septītā spēle.

Laukuma saimnieki Traktor jau pirmajās 11 minūtēs divreiz pārspēja Ak Bars vārtsargu Konstantīnu Baruļinu - vispirms vairākumā (pēc Dārziņa noraidījuma) pēc teicamas piespēles no aizvārtes izcēlās čehu uzbrucējs Jans Bulis, bet pēc dažām minūtēm, izmantojot Ak Bars hokejista Denisa Golubeva kritienu, Antons Glinkins jau vienādos sastāvos panāca 2:0.

Otrā perioda vidū jau minētais Golubevs vienu ripu atguva un Traktor minimālais pārsvars uz tablo saglabājās līdz pat spēles 46.minūtei, kad Andrejs Popovs no pašas vārtu priekšas starpību palielināja līdz 3:1. Piecarpus minūtes līdz pamatlaika beigām viesu rezultatīvākais hokejists Aleksejs Morozovs ar metienu no zilās līnijas vēlreiz pietuvināja Kazaņu līdz vienas ripas atstatumam. Atlikušajā laikā, par spīti vārtsarga nomaiņai pret sesto laukuma spēlētāju, Ak Bars rezultātu izlīdzināt neprata.

Dārziņš Ak Bars trešajā uzbrucēju virknējumā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 44 sekundes, protokolā atzīmējoties vien ar vienu divminūšu noraidījumu. Pēc astoņu spēļu izlaišanas šis latviešu uzbrucējam bija jau trešais aizvadītais mačs pēc kārtas.

Ak Bars iepriekš sērijā bija vadībā ar 2:0 un 3:1, tomēr Čeļabinskas hokejisti panākuši izšķirošo maču, kas ceturtdien gan norisināsies Ak Bars laukumā.

Finālā šī dueļa uzvarētājus jau gaida tikšanās ar pašreizējo čempionvienību Maskavas Dinamo ar Oļegu Znaroku un Hariju Vītoliņu pies stūres. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi