Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dinamo noslēdz līgumu ar NHL pieredzi guvušo vārtsargu Makintairu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas Dinamo pirmdien sastāvam izdevies piesaistīt vārtsargu Zeinu Makintairu, kurš iepriekš karjerā dažas spēles aizvadījis arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ziņo klubs.

Makintairs iepriekšējā sezonā spēlēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandās Utikas "Comets" un Binghemtonas "Devils". "Comets" rindās viņš aizvadīja 24 spēles, tajās vidēji ielaižot 3,16 vārtus un atvairot 89,4% metienu, tikmēr "Devils" rindās viņa sniegums uzlabojās - četrās spēlēs vidēji ielaisti 0,75 vārti un atvairīti 97,7% raidījumu.

Lielāko daļu karjeras vārtsargs pavadījis AHL komandā Providensas "Bruins", bet šajā čempionātā viņa rēķinā kopumā 183 spēles.

2010.gadā vārtsargu NHL draftā ar kopējo 165.numuru sestajā kārtā izraudzījās Bostonas "Bruins", kuras rindās viņš līdz šim aizvadījis astoņas spēles. Makintairs NHL astoņos dueļos vidēji ielaidis 3,96 ripas un atvairījis 85,8% metienu.

Pagājušajā nedēļā "Dinamo" vārtsargu līniju papildināja arī krievs Aleksandrs Lazušins.

Pirmdien sarunā ar ziņu aģentūru LETA "Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis norādīja, ka Rīgas "Dinamo" hokejisti ir atguvušies pēc slimības ar Covid-19 un gatavojas doties uz Baltkrievijas galvaspilsētu Minsku, lai aizvadītu spēli pret vietējo "Dinamo".

Pēc trešdienas spēles Minskās "dinamiešu" nākamā pieturvieta būs Čeļabinskā ar "Traktor" (30.oktobris), 1.novembrī Jekaterinburgā ar "Avtomobilist" un 3.novembrī Nursultanā ar "Baris".

"Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām un ir arī pēdējā visā KHL čempionātā, jo par diviem punktiem vairāk iekrājusi Gunāra Skvorcova pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Iepriekš jau ziņots, ka pirmajā saslimšanas ar Covid-19 reizē "Dinamo" tika inficējušies deviņi hokejisti un divi personāla darbinieki.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi