Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dinamo pieveic Avtomobilist un pārtrauc 13 zaudējumu sēriju

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas Dinamo savā šīs KHL sezonas pēdējā mājās spēlē pārtrauca 13 zaudējumu sēriju, pieveicot Jekaterinburgas Avtomobilist komandu.

Dinamo pārspēja Avtomobilist ar 2:1 (0:1, 1:0, 1:0).

Vārtus Rīgas komandas labā guva Kirils Sļepecs un Aleksandrs Protapovičs.

Jau pēc spēlētām 110 sekundēm rezultāts pēc Dena Sekstona metiena bija 1:0 viesu labā, kuri izmantoja vairākumu par skaitliskā sastāva pārkāpšanu.

Otrajā periodā vienādos sastāvos Dinamo atspēlējās 39.minūtē, kad pēc Bendžamina Māršala piespēles no vārtu priekšas "golu" iemeta Sļepecs.

Trešajā trešdaļā vadībā rīdzinieki izvirzījās 48.minūtē. Kristaps Sotnieks labi pacīnījās par ripu pie borta pretinieku zonā, Gints Meija apslidoja vārtus un no aizvārtes piespēlēja Protapovičam, kurš no tuva attāluma pārspēja viesu vārtsargu.

Rīdzinieku vārtos Aleksandrs Salāks atvairīja 34 pretinieku metienus.

Jau ziņots, ka iepriekšējā mačā rīdzinieki mājās ar 6:7 papildlaikā zaudēja Maskavas Dinamo. Latvijas vienībai tas bija jau 13.zaudējums pēc kārtas. Sezonas gaitā bijušas arī astoņu un deviņu pēc kārtas zaudētu spēļu sērijas.

Sniegumam noteikti nav palīdzējušas arī traumas, kas bijušas teju vai ikvienam hokejistam. Priekšlaicīgi sezona beigusies aizsargiem Kristapam Zīlem un Nerijum Ališauskam, kā arī vārtsargam Andrejam Makarovam.

Tikmēr Avtomobolist pēdējos astoņos mačos bija cietis piecus zaudējumus.

Rīgas Dinamo ar 37 punktiem 57 mačos ieņem priekšpēdējo 11.vietu Rietumu konferencē, kamēr Jekaterinburgas vienība ar 72 punktiem 59 dueļos ir ceturtā Austrumos un nodrošinājusi vietu Gagarina kausa izcīņā.

20.februārī pret Habarovskas Amur sāksies pēdējā izbraukuma sērija. Vēl paredzēta tikšanās ar Vladivostokas Admiral un Pekinas Kuņluņ Red Star, bet 26.februārī sezona noslēgsies ar maču pret Novosibirskas Sibirj.

Rīgas Dinamo iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./14.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi