Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Dinamo uzbrucējs Džonsons: Tāda situācija kā šobrīd nav pieņemama

Jau astoto zaudējumu pēc kārtas trešdien KHL regulārajā čempionātā piedzīvoja Rīgas Dinamo komanda (1:3 ar Prāgas Lev), tādējādi atkārtojot kluba antirekordu. "Izskatās, ka visu sezonu mēs katru spēli zaudējam vienādā stilā. Tas ir ļoti nomācoši. Tā arī neesam atraduši veidu, kā šo situāciju mainīt. Tieši šī iemesla dēļ mēs nespēlējam izslēgšanas spēlēs," pēc mača kluba mājaslapā citēts uzbrucējs Džeimijs Džonsons.
"Mēs nespējam koncentrēties pilnas sešdesmit minūtes. Cenšamies, bet nevaram noturēt vienu kvalitātes līmeni. Paskatoties uz citām komandām, var redzēt, ka tās presingu pielieto daudz labāk. Mēs pārāk daudz sēžam aizmugurē, pārāk ilgi gaidām pretinieku. Ir jābūt aktīvākiem, ātrāk jādodas pretī. Kamēr nespēsim to izmainīt, es neredzu iespēju, kā mēs spētu gūt vairāk vārtus spēlē nekā līdz šim. Viena un tā pati problēma visas sezonas garumā," komandas neveiksmju iemeslus meklēja kanādiešu uzbrucējs.

Tāpat viņš atzina, ka vienība meklēs risinājumus, lai melno sēriju pārtrauktu: "Šīs zaudējumu sērijas ir briesmīgas. Tāda situācija kā šobrīd nav pieņemama. Uz mums cilvēki paļaujas, gaida rezultātu un mums ir jāatrod ceļš, kā izkļūt no šīs situācijas. Lai arī ir palikušas tikai divas spēles, mums ir jāatrod risinājums šai problēmai."

Džonsons ir viens no diviem Dinamo hokejistiem (vēl arī Andris Džeriņš), kurš piedalījies visos 50 mačos, iekrājot 21 (7+14) punktu un 30 soda minūtes, taču pēdējās 14 spēlēs atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi