Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Donbass galvenais treneris: Holts ir lielisks puisis, bet dažkārt kaut kas var neizdoties

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Doņeckas Donbass galvenais treneris Andrejs Nazarovs aģentūrai ITAR-TASS komentējis šķiršanos no vārtsarga Krisa Holta, kurš iepriekš divas sezonas spēlējis arī Rīgas Dinamo.

Pirmdien kļuva zināms, ka vārtsargs Kriss Holts pēc abpusējas vienošanās pamet Donbass - par to hokejists paziņoja savos sociālajos tīklos. Sākotnēji Ukrainas vienība šo informāciju oficiāli neapstiprināja, bet vakarpusē komandas galvenais treneris Andrejs Nazarovs atzina, ka amerikānis komandā vairs nespēlēs: "Kristofers Holts pametis klubu. Viņš ir lielisks puisis, bet mēs visi esam cilvēki - kādreiz kaut kas var neizdoties." Konkrētākus šķiršanās iemeslus neatklāj neviena no pusēm.

28 gadus vecais Holts, kuram ir ASV un Kanādas dubultpilsonība, pēc divām sezonām Rīgā (2010-2012) pērn pievienojās Jekaterinburgas Avtomobilist, bet sezonas otrajā pusē no līgas pastarīšiem pārgāja uz Donbass, kļūstot par komandas pirmo numuru. Hokejists karjeru varot turpināt jebkur - KHL, citās Eiropas līgās vai atgriezties Ziemeļamerikā, izteicies viņa aģents Igors Paraškins.

Holta vietā jau uz nākamo sezonu piesaistīts 2010.gada NHL Stenlija kausa finālists Maikls Leitons (Kanāda, 32 gadi). Doņeckas pirmais numurs gan būšot slovāks Jans Laco (31). Kā zināms, Donbass komandā spēlē arī Latvijas izlases aizsargs Oskars Bārtulis, kuram ar klubu ir līgums uz turpmākajām divām sezonām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi