Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Mogo/LSPA ar Krastenberga hat-trick viesos uzvar Dinaburgu

Mogo/LSPA komanda trešdien Optibet hokeja līgas (OHL) spēlē viesos trīs vārtus guva Renārs Krastenbergs, palīdzot rīdziniekiem atspēlēties pret Daugavpils Dinaburgu.

"Mogo"/LSPA viesos ar 5:3 (2:2, 0:1, 3:0) pieveica "Dinaburgu", svinot otro uzvaru pēc kārtas.

Jau sestajā minūtē pēc Renāra Demitera un Krastenberga (vairākumā) precīziem metieniem vadībā izvirzījās viesi - 2:0.

Daugavpils hokejisti nepadevās un jau 18.minūtē ar Gļeba Voino un Fjodora Jarovinska vārtiem panāca neizšķirtu, bet 36.minūtē lielajā vairākumā Deniss Berdņiks vadībā izvirzīja jau mājiniekus - 3:2.

Trešā perioda sākumā 39 sekunžu laikā vairākumā viesi panāca 4:3, vārtus gūstot Krastenbergam un Jurim Ziemiņam, bet punktu mačam ar saviem trešajiem vārtiem spēlē 54.inūtē pielika Krastenbergs.

Viesu rindās pa divām rezultatīvām piespēlēm arī Jānim Straupem un Laurim Rancevam, bet daugavpiliešiem tas pats pa spēkam bija Dmitrijam Seļutinam. Vārtos "Dinaburgas" vārtsargs Uldis Čalpa tika galā ar 42 viesu metieniem.

Par labāko mājinieku rindās tika atzīts Deniss Berdņiks, bet viesiem - Krastenbegs.

Turnīra tabulas vadībā ar 27 punktiem 15 mačos ir "Olimp"/"Venta 2002", kurai ar 19 punktiem 15 spēlēs seko "Liepāja" un "Mogo"/LSPA. Ar 14 punktiem desmit dueļos seko "Zemgale"/LLU. Desmit punkti 16 spēlēs ir "Prizma"/IHS, sešus punktus deviņos mačos iekrājusi Hokeja skola "Rīga", bet Daugavpils "Dinaburga" 12 dueļos tikusi pie četriem punktiem.

2020./2021.gada sezonā OHL spēlē "Mogo"/LSPA, "Olimp"/"Venta 2002", "Zemgale"/LLU, Hokeja skola "Rīga", Daugavpils "Dinaburga", "Prizma"/IHS un "Liepājas".

Pagājušajā sezonā Latvijas virslīgā spēlēja astoņas komandas, taču 2020./21.gada sezonā ir par vienu komandu mazāk, jo turnīrā nespēlē "Kurbads".

Aizvadītajā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas, bet par vietējā čempionāta uzvarētāju tika pasludināta "Olimp". Turnīra jaunpienācēja izšķirošos punktus ieguva pēc tam, kad "Rīga" neieradās uz sezonas pēdējo maču ar "Kurbads" vienību.

"Olimp" līdz ar panākumu OHL nopelnīja iespēju startēt Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā, taču starptautiskās sacensības tika atceltas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi