Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Stars, Blue Jackets un Blackhawks panāk neizšķirtu savos Stenlija kausa dueļos

Trijos NHL Stenlija kausa dueļos trešdien pēc mājinieku uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 2:2.

Tā Kolumbusas Blue Jackets aizraujošā Austrumu konferences ceturtdaļfināla cīņā atspēlējās no 0:3 pret Pitsburgas Penguins, beigās papildlaikā triumfējot ar 4:3 (1:3, 1:0, 1:0, 1:0) . Zīmīgi, ka ar rezultātu 4:3 noslēgušās visas četras cīņas šajā sērijā. Visus trīs vārtus Penguins guva pirmo 11 minūšu laikā, bet turpinājumā Blue Jackets pacietīgi atspēlējās, neizšķirtu pēc rupjas Pitsburgas vārtsarga Marka-Andrē Flerī kļūdas panākot vien 24 sekundes pirms pamatlaika beigām. Jau papildlaika 3.minūtē Niks Folinjo nodrošināja uzvaru iedvesmotajiem mājiniekiem. Piektā spēle notiks Pitsburgā, bet komandas noteikti vēl atgriezīsies uz sesto cīņu arī Kolumbusā.

Pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki Čikāgas Blackhawks savā laukumā ar tādu pat 4:3 papildlaikā (0:0; 2:2; 1:1; 1:0) uzveica Sentluisas Blues. Spēles gaitā čikāgieši nenoturēja 2:0 vadību, nonākot zaudētājos ar 2:3, bet 57.minūtē tomēr panāca neizšķirtu. Papildlaika 12.minūtē Patrika Keina otrie gūtie vārti mačā nodrošināja Blackhawks uzvaru. Viesiem divus vārtus guva jaunais krievu talants Vladimirs Tarasenko. Piektā spēle notiks Sentluisā, sestā - atkal Čikāgā.

Vēl vienā Rietumu konferences mačā Dalasas Stars ar 4:2 (0:2, 2:0, 2:0) otro reizi pēc kārtas uzveica Anaheimas Ducks vienību. Lai gan viesi pirmajā periodā guva divus bezatbildes vārtus, Stars hokejisti katru no nākamajiem diviem periodiem sāka identiski - ar divām iemestām ripām pirmo minūšu laikā, nodrošinot panākumu. Nu sērija atgriežas Anaheimā, kur notiks piektā spēle, bet sestā atkal paredzēta Dalasā.

Kā zināms, Kristera Gudļevska pārstāvētā Tampabejas Lightning komanda otrdien ar 3:4 mača izskaņā piekāpās Monreālas Canadiens, Austrumu konferences ceturtdaļfinālā piedzīvojot sakāvi ar 0-4. Šī ir pagaidām vienīgā sērija, kura jau noslēgusies. Vēl ar vienādu 2-1 Bostonas Bruins ir vadībā pret Detroitas Red Wings, Ņujorkas Rangers ir priekšā pret Filadelfijas Flyers un Kolorado Avalanche uzvar Minesotas Wild. Savukārt Sanhosē Sharks ir vienas uzvaras attālumā no nākamās kārtas pret Losandželosas Kings (3-0).

Blue Jackets atspēlējas no 0:3



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi