Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ābols centīsies revanšēties Šupleram un izlīdzināt rezultātu sērijā

Mazāk nekā 24 stundas pēc sērijas pirmā KHL Cerību kausa ceturtdaļfināla mača noslēguma Rīgas Dinamo un Doņeckas Donbass komandas trešdienas vakarā vēlreiz dosies uz Arēna Rīga ledus. Juliusa Šuplera vadīto Donbass rēķinā jau ir viens panākums - ja Dinamo zaudēs arī šovakar, izbraukumā Doņeckā būs jāpaveic teju neiespējamais. Mača sākums plkst.19.30, tiešraidi piedāvā Viasat Sport Baltic.

Otrdien arī trešajā tikšanās reizē šosezon pārāki izrādījās Donbass ar Oskaru Bārtuli aizsardzībā - 3:2. Jau pirmajās divarpus minūtēs komandas apmainījās vārtu guvumiem: vispirms Klejs Vilsons uztvēra Māra Jučera atsisto ripu un izvirzīja vadībā viesus, bet jubilārs Mārtiņš Karsums nekavējoties vienādoja ciparus uz tablo, triecot vārtos Holta neveiksmīgi atsisto ripu. Nākošie vārti krita vien mača 45.minūtē, kad ar izcili precīzu metienu Jučeram otro reizi lika kapitulēt viesu rezultatīvākais hokejists KHL regulārajā čempionātā Jevgēņijs Dadonovs. Vēl dažas minūtes vēlāk Dinamo iekrita aizsardzībā, bet pret Jučeru izslidojušais Lukašs Kašpars meta nekļūdīgi - 1:3. Atlikušajā laikā rīdzinieki vairākumā prata samazināt starpību (Skvorcovs), pa vārtu stabiņu trāpīja Indrašis, tomēr pirmajā mačā nācās piekāpties ar 2:3.

"Pretiniekam savās darbībās bija labāka kustība un mērķtiecība. Uzbrukums mums bija gaužām bezzobains, kas gan daļēji skaidrojams ar to, ka pieciem no komandas uzbrucējiem šī ir pirmā sezona līgā. Tas gan ir tikai daļējs skaidrojums," pēc mača izteicās Ābols. 

Dinamo neiztur Šuplera vadīto Doņeckas Donbass hokejistu spiedienu 

Arī iepriekš regulārajā turnīrā Rīgas klubs pret Donbass cieta zaudējumus abos mačos - 2:4 viesos un 1:4 savā laukumā. 

Sērija līdz trim uzvarām turpināsies sestdien Doņeckā, bet ceturtais mačs vajadzības gadījumā turpat notiks svētdien. Ja pēc četrām spēlēm rezultāts sērijā būs 2:2, uzvarētāju noskaidros pēcspēles metienos.  

Trešdien jau noslēgusies Cerību kausa spēle Austrumu konferencē, kurā Habarovskas Amur atkārtoti savā laukumā ar 3:0 uzveica Novokuzņeckas Metallurg, nokļūstot viena panākuma attālumā no iekļūšanas pusfinālā.

Cerību kausā spēlē Gagarina kausa izcīņā neiekļuvušās KHL komandas. Līga apmaksā transporta un tiesāšanas izdevumus, kā arī piesolījusi naudas balvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KHL Cerību kauss

Rietumi
Dinamo R - Donbass sērijā 0:1
Spartak - Dinamo Mn sērijā 0:1

Austrumi
Amur - Metallurg Nk 3:0, sērijā 2:0
Avtomobilist - Jugra sērijā 1:0

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi