Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ābols: Habarovskā vienmēr ir ļoti grūti spēlēt

Veikt garo pārlidojumu uz Habarovsku un sacensties ar turienes Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Amur vienmēr ir ļoti grūti, uzskata Latvijas komandas Rīgas Dinamo galvenā trenera pienākumu veicējs Artis Ābols.

Kā ziņots, Rīgas Dinamo KHL regulārā čempionāta pēdējās izbraukuma spēļu sērijas pirmajā mačā Tālajos Austrumos sestdien ar rezultātu 2:4 (0:1, 0:2, 2:1) zaudēja Habarovskas Amur vienībai.

Latvijas klubs tādējādi piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas. Jau sestdienas gaitā Rīgas Dinamo var oficiāli šķirties no izredzēm iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

"Domāju, ka neviens nebrīnīsies, ja teikšu, ka Habarovskā vienmēr ir ļoti grūti spēlēt. Pirmajās divās trešdaļās zaudējām pretiniekiem kustībā, kas mūsu izpildījumā bija ļoti vāja. Tāpēc pie pretinieku vārtiem nespējām radīt gandrīz nekādas briesmas," pēcspēles preses konferencē iztiecies Ābols. "Lai arī mums bija pāris momenti, tos realizēt nepratām."

"Turklāt otrajā trešdaļā tikām pie virknes noraidījumu un daudz laika pavadījām mazākumā," piebilda treneris. "Trešajā trešdaļā pārgājām uz spēli trijās maiņās un iekustējāmies. Sākām uzbrukt un gājām uz priekšu, taču pretiniekam jau bijām devuši pārāk lielu handikapu. Tāpēc arī zaudējām."

Smago pārlidojumu uz Habarovsku Dinamo oficiālajai mājaslapai internetā izcēlis arī komandas pirmo vārtu guvējs Miks Indrašis.

"Protams, šis lidojums mūs ir negatīvi ietekmējis. Lidojām gandrīz desmit stundas. Pats spēles laikā jutos ļoti slikti - no sākuma vispār nevarēju pavilkt kājas. Sajūta bija šausmīga. No garā ceļa ir liels nogurums, tad tā aklimatizācija - no rīta astoņos spēlēt nepavisam nav viegli. Centāmies, bija grūti, bet tomēr zaudējums," izteicies Indrašis.

"Viegli nav nevienā spēlē, bet domāju, ka šis ir visgrūtākais izbraukums sezonā. Smagi pārlidojumi, laika joslas - nebūs viegli," piebilst uzbrucējs.

Sērijas turpinājumā pirmdien Dinamo vienību gaida duelis ar Novokuzņeckas Metallurg, bet trešdien - ar Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Sibirj komandu no Novosibirskas.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 46 punktiem 47 spēlēs ieņem 13.vietu. Piecas spēles pirms regulārā čempionāta beigām rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 14 punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi