Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Ābols: Mums nav ko kaunēties

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" pēc izkrišanas no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas nav par ko kaunēties, uzskata kluba galvenais treneris Artis Ābols.Kā zināms, pirmdien Rīgas "Dinamo" cieta zaudējumu Rietumu konferences ceturtdaļfināla izšķirošajā, septītajā spēlē, ar 1:3 piekāpjoties Ukrainas komandai Doņeckas "Donbass", ko pārstāv latviešu aizsargs Oskars Bārtulis.

Līdz ar to Latvijas vienība sērijā līdz četrām uzvaram piedzīvoja neveiksmi ar 3-4 un noslēdza sezonu."Sveicu "Donbass" ar uzvaru spēlē un sērijā," Doņeckas kluba mājaslapā citēts Ābols. "Šīs spēles toni noteica mūsu sliktais mača sākums. Abus vārtus pirmajā trešdaļā zaudējām, praktiski spēlējot mazākumā. Pēcāk mums izdevās spēli līdzsvarot un atspēlēt vienu ripu. Taču kļūda trešajā periodā lika mums zaudēt trešos vārtus.""Doņeckas komanda bija labāka par mums šīs sērijas sākumā, taču spējām atgūties un panākt septīto maču. Protams, vēlējāmies uzvarēt. Taču mums nav ko kaunēties par izkrišanu," sacīja Ābols.Tikmēr "Donbass" galvenais treneris Andrejs Nazarovs apsveica savas komandas hokejistus un līdzjutējus ar uzvaru sērijā."Runā, ka septītais mačs izslēgšanas spēļu sērijā ir pats labākais. Tomēr, godīgi runājot, biju nedaudz nobijies. "Dinamo" vārtsargs pēdējos mačos ļoti labi spēlēja. Šajā spēlē ātri guvām divus vārtus, un arī mūsu vārtsargs Jāns Laco savās mājās noķēra veiksmi un palīdzēja mums," atzina Nazarovs."Šī sērija bija ļoti interesanta un aizraujoša. Neviena komanda nevēlējās padoties un cīnījās līdz galam. Brīžiem veiksme bija mūsu pusē. Ņemsim to līdzi izslēgšanas spēļu turpinājumā," izteicās speciālists.Kā zināms, Ukrainā valdošās nestabilās situācijas dēļ sērijas septītais mačs, kam bija jānorisinās Doņeckā, notika Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā.Nazarovs pēc sērijas ar "Dinamo" vēl nezināja teikt, kur "Donbass" spēlēs Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā."Lēmumu, kur tiks aizvadītas otrās kārtas spēles, pieņems līga. Taču man Bratislavā patīk," pauda Nazarovs.Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņā iekļuva pēc viena gada pārtraukuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi