Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Ābols: Nav, kas spēlē; cīnāmies paši ar sevi

Latvijas hokeja komandai Rīgas Dinamo šobrīd visās pozīcijās nepieciešams pastiprinājums, uzskata vienības galvenais treneris Artis Ābols.

Kā zināms, Rīgas Dinamo trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 1:4 piekāpās Slovākijas klubam Bratislavas Slovan, tādejādi ciešot jau savu piekto neveiksmi pēc kārtas.

"Pēdējā laikā diezgan daudz cīnāmies ne tikai ar pretinieku, bet arī sevi. Kad to darām, daudz laika domāšanai neatliek," pēc mača preses konferencē izteicās Ābols. "Iepriekšējos mačos esam ielaiduši tādus vārtus, it kā pirmo reizi atrastos uz ledus. Ja ej strādāt nevis spēlēt, neiemetīsi pat simtprocentīgās izdevībās. Pēdējo spēļu laikā esam ielaiduši nepieļaujamus vārtus."

Mačā pret Slovan laukumā nedevās slovāku uzbrucējs Marcels Hosa. "Neapmierināja, kā viņš spēlē. Vajadzētu Hosam pašam paprasīt, kad viņš sāks spēlēt. Ar Līnusu Videlu ir tas pats - tāpēc viņš trešajā trešdaļā tika nosēdināts uz rezervistu soliņa."

"Šobrīd visās pozīcijās nepieciešams pastiprinājums. Aizsardzība un centra uzbrucēja pozīcija būtu jāpastiprina vispirms. Nav, kas spēlē, tāpēc arī Aleksandram Jerofejevam bija jācīnās vairākumā," uzsvēra Ābols.

Uz jautājumu, vai spēlētāju sniegumu ietekmē Rīgas Dinamo finansiālās grūtības, preses sekretārs Ābolam neļāva atbildēt.

Tikmēr Slovan galvenais treneris somu speciālists Petri Matikainens sacīja, ka viņa vadītā komanda šim duelim bija labi sagatavojusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi