Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ābols par Rīgas Dinamo spēli: Pagaidām komandas sniegumā nav stabilitātes

Latvijas komandas Rīgas Dinamo sniegumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačos pagaidām nav stabilitātes, uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kā zināms, Rīgas Dinamo sestdien noslēdza savu otro šīs sezonas mājas spēļu sēriju, ar rezultātu 4:2 pārspējot Vladivostokas Admiral.

"Jau tradicionāli slikti sākām spēli. Visi virknējumi spēles gaitā tika samainīti, un sniegums uzlabojās," pēc dueļa sacīja Ābols. "Taču ielaidām divus vārtus, kas nav daudz, bet tie bija pēc pašu rupjām kļūdām. Komandai šobrīd nav pārliecības un stabilitātes, un spēle ir kā pa viļņiem, bet galvenais, ka dabūjām trīs punktus."

Tikmēr "Admiral" galvenais treneris slovāku speciālists Dušans Gregors, sacīja, ka viņa vadītā komanda kārtējo reizi aizvadījusi sliktu spēli.

"Bija vairākas iespējas gūt vārtus, arī vairākumā. Spēlētāji centās un cīnījās, tāpēc nekādu lielu iebildumu pret puišiem man nav. Vajag tikai turpināt strādāt," piebilda Gregors.

Ar 15 punktiem desmit spēlēs "Dinamo" pacēlusies uz Rietumu konferences kopvērtējuma sesto vietu, kamēr "Admiral" ar deviņās spēlēs gūtiem sešiem punktiem ir 13.vietā Austrumu konferencē.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" komandu sagaida trīs izbraukuma maču sērija, kur jau pirmdien gaidāma spēkošanās pret KHL jaunpienācēju Helsinku "Jokerit" no Somijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi