Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Aktuālākais NHL: Nedēļas zvaigznes, Malkina savainojums un Blackhawks supersērija

Čikāgas Blackhawks komanda turpina demonstrēt iespaidīgāko sniegumu saīsinātās NHL sezonas ievadā, pirmdien tiekot pie punktiem arī sezonas 19.spēlē - 3:2 papildlaikā pret Edmontonas Oilers.

Jaunu rekordu Čikāgas komanda uzstādīja jau aizvadītās nedēļas nogalē (punkti izcīnīti pirmajos 17 sezonas mačos), bet nu sasniegums pagarināts līdz 19 spēlēm. Blackhawks rēķinā ir 16 uzvaras un trīs zaudējumi papildlaikā vai pēcspēles metienos. Ar 35 punktiem komanda ir pārliecinoša Rietumu konferences līdere, tāpat atrodas vadībā arī visā līgā. Lielisks sezonas sākums Patrikam Keinam (10+14), bet pa 15 punktiem Marianam Hosam (6+9), Džonatanam Tēvzam (7+8) un Patrikam Šarpam (4+11). Lieliski arī abi vārtsargi - Rejs Emerijs svinējis uzvaras visos astoņos mačos, bet Korijs Kraufords astoņos no 11.

Tāpat NHL nosauktas aizvadītās nedēļas trīs spožākās zvaigznes. Par labāko atzīts Filadelfijas Flyers čehu uzbrucējs Jakubs Vorāčeks, kurš četros mačos pamanījās iekrāt 11 (4+7) punktus. Flyers uzvarēja trīs no šīm spēlēm, taču arvien atrodas ārpus labāko astoņnieka Austrumu konferencē. Otrās zvaigznes gods Tampabejas Lightning kanādiešu uzbrucējam Stīvenam Stemkosam, kurš guva pa vieniem vārtiem katrā no komandas četrām spēlēm, tāpat atzīmējoties ar četrām rezultatīvām piespēlēm. Stemkoss šobrīd ir līgas rezultatīvākais hokejists (13+16). Par trešo labāko hokejistu atzīts Kaspara Daugaviņa komandas biedrs Otavas Senators vienībā Bens Bišops, ar kuru vārtos Senators uzvarēja visos trīs mačos. Bišops vidēji ielaida 2,03 ripas un atvairīja 93,1% metienu. 26 gadus vecais vārtsargs uzvaru sēriju turpina arī šajā nedēļā, pirmdien palīdzot Senators ar 2:1 pēcspēles metienos uzveikt Monreālas Canadiens.

Savainoto hokejistu sarakstā ievietots Pitsburgas Penguins uzbrucējs Jevgēņijs Malkins, kurš pagājušajā nedēļā mačā ar Floridas Panthers pēc sadursmes ar pretinieku aizsargu Eriku Gudbrensonu ielidoja laukuma apmalē, spēcīgi atsitot galvu. Malkinam konstatēts smadzeņu satricinājums. Sākotnēji hokejists cieta no īslaicīgiem atmiņas zudumiem un spēcīgām galvassāpēm, bet nu jūtoties labi. Šosezon 26 gadus vecais krievu uzbrucējs piedalījies 18 NHL čempionāta spēlēs, iekrājot 21 (4+17) rezultivitātes punktu. Sezonas pirmos mēnešus viņš pavadīja dzimtās Magņitogorskas KHL klubā Metallurg, kur ar 37 spēlēs iekrātiem 65 (23+42) punktiem kļuva par trešo rezultatīvāko regulārajā turnīrā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi