Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Apturēt Hosu un aizstāvēt vietu

Revanšēties par neizteiksmīgo 0:3 zaudējumu abu komandu pirmajā sezonas spēlē 5. oktobrī Maskavā - tādai vajadzētu būt Rīgas Dinamo devīzei nākamajam mačam ar Maskavas Spartak. Spēles sākums Arēnā Rīga svētdien pulksten 17. Tiešraide LTV7.

KHL triju sezonu garumā rīdziniekiem Spartak tomēr ir parocīgs pretinieks. No 11 savstarpējām spēlēm Dinamo ir uzvarējis septiņas, Spartak - četras reizes. Īpaši veiksmīga bija 2009./2010. gada sezona, kad rīdzinieki uzvarēja visās četrās savstarpējās spēlēs.

Spartak ir ar izteiktiem slovāku vaibstiem. Uzbrukumā spēlē Rīgas publikai labi zināmais Marcels Hosa, kā arī Štefans Ružička un Jozefs Štumpels, aizsardzībā - Ivans Baranka. Pirmajā spēlē Maskavā visas trīs ripas rīdzinieku vārtos slovāki arī sameta. Štumpels, Baranka un Ružička izcēlās ar vārtu guvumiem. Ceturtdien Marcela tēvs Františeks Hosa tika apstiprināts par komandas galvenā trenera Viktora Pačkaļina palīgu. Iepriekšējā vakarā Spartak zaudēja konferences pastarītim Čehovas Vitjaz. Vecākais Hosa bijis Slovākijas izlases galvenais treneris.

Papildu stimulam pret Spartak aizvadīt labu spēli vajadzētu būt Rīgas Dinamo vārtsargam Krisam Holtam. Spēlē Maskavā viņu 30. minūtē pie rezultāta 0:3 nomainīja Māris Jučers, kurš palika «sauss». Kas to lai zina, varbūt, ņemot vērā iepriekšējo spēli, Peka Rautakallio ar palīgiem izšķirsies par Jučera sūtīšanu vārtos. Iemeslam reabilitēties vajadzētu būt arī dinamiešu uzbrucējiem. Maskavā 38 metieni tika izdarīti pa Ivana Kasutina sargātajiem vārtiem, taču uz rezultāta tablo palika nullīte.

Rīdzinieki pēc spēles ar Spartak dosies piecu spēļu izbraukumā. Būs jāmēro arī tālais ceļš uz Habarovsku.

Mājās komanda atgriezīsies uz 5. decembra spēli ar Ufu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi