Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Arī Flames un Golden Knights ar uzvarām sāk Stenlija kausa izcīņu

Kalgari Flames un Vegasas Golden Knights otrdien Edmontonā ar uzvarām sāka Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņu.

"Flames" ar rezultātu 3:2 (2:0, 1:2, 0:0) pārspēja Dalasas "Stars", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Kalgari komandā pirmajā periodā ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Dilons Dibē, taču otrās trešdaļas vidū Deniss Gurjanovs un Džeimijs Bens deviņu sekunžu laikā izlīdzināja rezultātu. Četras minūtes pirms spēles otrā nogriežņa beigām Rasmuss Andešsons atjaunoja "Flames" komandai vadību, ko tā noturēja līdz pat finālsvilpei.

Tikmēr "Golden Knights" ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) guva virsroku pār Čikāgas "Blackhawks", sērijā panākot 1-0.

Otrā perioda pirmajā pusē 2:0 "Golden Knights" labā panāca Šī Teodors un Viljams Karjē, bet Davids Kampfs mazākumā vienus vārtus atguva. Trešajā trešdaļā divreiz Vegasas komandā izcēlās Railijs Smits, kurš panāca 4:1 un pielika punktu "Golden Knights" uzvarai.

Smits dueli noslēdza ar trim punktiem, jo asistēja pirmo vārtu guvumā.

Jau ziņots, ka latviešu vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" otrdien ar zaudējumu sāka Stenlija kausa izcīņu, kamēr viņu komandas biedrs Jonass Korpisalo ar atvairītiem 85 metieniem laboja NHL rekordu.

"Blue Jackets" Toronto notiekošā turnīra spēlē ar 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) piektajā pagarinājumā atzina Tampabejas "Lightning", sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1. Uzvaras vārtus pēc nospēlētām 150 minūtēm un 27 sekundēm guva Breidens Points, kurš pielika punktu vēsturē ceturtajai ilgākajai NHL spēlei.

Turpat Toronto bija paredzēta arī Bostonas "Bruins" un Karolīnas "Hurricanes" spēkošanās, bet ieilgušais duelis staro "Blue Jackets" un "Lightning" lika cīņu pārcelt uz trešdienu.

Toronto un Edmontonā notiek 24 komandu izslēgšanas turnīrs, cīņu par Stenlija kausu turpinot 16 vienībām. Vispirms komandas "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīja sērijas līdz trim uzvarām, bet pēc tam pārgāja uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi