Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Balceram vārti un Bļugeram piespēle Sharks zaudējumā Penguins; Merzļikinu ātri nomaina

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva vārtus, taču viņa pārstāvētā Sanhosē Sharks pagarinājumā piekāpās Pitsburgas Penguins komandai, kuras rindās Teodors Bļugers izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

"Sharks" mājas spēlē ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Pitsburgas "Penguins".

Balcers guva vārtus spēles astotajā minūtē, raidot ripu vārtos no tuvas distances pēc Ērika Karlsona piespēles. 

Savukārt Bļugers asistēja "Penguins" vārtu guvumā 11.minūtē, kad pēc viņa un Džeika Gencela piespēlēm ripu vārtos raidīja Kriss Letangs. Tikmēr pagarinājumā vajadzēja vien 37 sekundes, lai Gencels gūtu uzvaras vārtus.

Balcers laukumā bija 14 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā arī nopelnīja divas soda minūtes, divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, izdarīja četrus spēka paņēmienus, bloķēja divus pretinieku metienus, divas reizes atņēma pretiniekiem ripu un noslēdza spēli ar lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Bļugers uz ledus bija 15 minūtes un 23 sekundes, no kurām trīs minūtes un 40 sekundes spēlēja arī mazākumā. Laukumā pavadītajā laikā Latvijas hokejists vienu reizi meta pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja divos no astoņiem iemetieniem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Penguins" Austrumu konferencē ar 49 izcīnītiem punktiem 37 spēlēs ieņem septīto vietu, bet "Sharks" Rietumu konferencē ar 42 punktiem 39 spēlēs ierindojas astotajā vietā.

Citā spēlē Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 2:9 (0:4, 0:2, 2:3) zaudēja Floridas "Panthers".

Latvijas vārtsargs stājās "Blue Jackets" vārtos jau pirmajā trešdaļā, taču pēc ielaistiem četriem vārtiem viņš tika nomainīts spēles 14.minūtē. Merzļikins uz ledus bija 13 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā tika galā ar 11 no 15 pretinieku metieniem, atvairot 73,3% metienu. 

Atlikušajā spēles laikā Kolumbusas vienības vārtus sargāja Jonass Korpisalo, kurš atvairīja 31 no 36 pretinieku metieniem.

"Blue Jackets" rindās ar gūtiem vārtiem izcēlās Būns Dženers un Gustavs Nīkvists.

"Panthers" komandā 12 spēlētāji guva vismaz vienu rezultativitātes punktu, taču visvairāk punktus sakrāja aizsargi Ārons Ekblads (0+3) un Makenzijs Vīgars (1+3).

Kolumbusas vienība, kas tikusi pie 35 punktiem 36 mačos, Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem desmito vietu.

Neveiksmi arī piedzīvoja Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres", kas izbraukumā ar rezultātu 0:4 (0:2, 0:0, 0:2) piekāpās Detroitas "Red Wings". Girgensons šajā mačā nespēlēja savainojuma dēļ.

"Sabres" ar 28 punktiem 37 spēlēs ierindojas 14.vietā Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi