Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Balcers gūst vārtus Lightning komandas zaudējumā

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers pirmdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas Lightning zaudējumā.

Stenlija kausa fināliste "Lightning" mājās ar 3:5 (1:1, 0:3, 2:1) piekāpās Bostonas "Bruins", pārtraucot četru uzvaru sēriju.

Balcers savā otrajā spēlē "Lightning" sastāvā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 51 sekundi, trīsreiz metot pa vārtiem un cīņu pabeidzot ar +/- rādītāju +1.

Uz Nika Pola gūtajiem vārtiem devītajā minūtē viesi atbildēja ar pieciem Davida Krejčī, Nika Folinjo, Čārlija Koila, Breda Maršāna un Davida Pastrņāka izpildījumā, divus vārtus gūstot vairākumā un līdz 45.minūtei panākot 5:1.

Balcers 2:5 panāca 11 sekundes pēc Pastrņāka vārtu guvuma, Patrikam Marūnam atņemot ripu viesu vārtu priekšā un piespēlējot Balceram, kurš iepretī vārtiem iemeta ripu vārtu labajā augšējā stūrī.

51.minūtē Pols samazināja rezultāta starpību līdz 3:5.

Marūnam šajā mačā divas rezultatīvas piespēles, bet viesiem pa diviem punktiem nopelnīja Krejčī (1+1), Džeiks Debrasks un Čārlijs Makevojs.

Bostonas komandā NHL pamatturnīra spēlēs savu 1000. rezultativitātes punktu karjerā ar piespēli Maršānam, kurš 36.minūtē guva ceturtos komandas vārtus, nopelnīja Patriss Beržerons.

Tā viņam bija 1235.spēle, kurā sakrāti 409 vārti un 591 piespēle.

Beržerons ir ceturtais "Bruins" hokejists, kurš ticis līdz šai atzīmei. Rejs Burks sakrāja 1506, Džonijs Bjūsiks 1339 un Fils Espozito 1012 rezultativitātes punktus.

Beržerons ir 41.hokejists NHL, kurš vienā komandā sakrājis 1000 punktus.

Austrumu konferencē "Lightning" ar 23 punktiem 19 spēlēs ir sestā, Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ar 21 punktu 19 mačos - devītā, Elvja Merzļikina "Blue Jackets" ar 15 punktiem 18 dueļos atrodas 14.vietā, bet Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" ar 14 punktiem 18 cīņās ir 15.pozīcijā.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi