Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Beresņevs nepārliecinošo uzvaru pār Japānu skaidro ar spēlētāju nenoskaņošanos

Latvijas junioru (U-20) hokeja izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs pēc ceturtdien pasaules čempionātā I divīzijā gūtās uzvaras ar 2:1 pār Japānas vienaudžiem, norādīja, ka spēle bijusi grūta tāpēc, ka viņa vadītās komandas spēlētāji nebija kārtīgi noskaņojušies.

Beresņevs uzskata, ka iepriekšējās divas spēles, kurās Latvijas juniori guva pārliecinošākas uzvaras, komandu nedaudz nomierināja. "Spēlētāji nebija kārtīgi noskaņojušies šai spēlei, domājot, ka varēs pieveikt pretinieku ar vieglām asinīm. Principā visa spēle notika pretinieku zonā, diemžēl bija daudz nerealizētu momentu," par trenera teikto pēc spēles aģentūru BNS informēja Latvijas Hokeja federācijas preses dienests.

Latvijas junioriem pret Japānu visu spēli piederēja iniciatīva. "Daudzas spēles epizodes bija sasteigtas, kas norāda uz nenoskaņošanos spēlei. Otrais periods bija daudz interesantāks par pirmo, kaut gan iesitām tikai vienus vārtus. Trešo trešdaļu neslikti iesākām, izveidojām daudz vārtu gūšanas momentus. Japānas komanda spēlēja uz asiem pretuzbrukumiem, bija nepatīkami mirkļi arī pie mūsu vārtiem," spēles gaitu raksturoja Beresņevs.

Viņš uzsvēra, ka nevar teikt, ka puiši necīnījās un, ka nebija pašatdeves, taču pietrūcis momentu realizācijas. "Labi, ka mēs šo spēli vinnējām un labi, ka tas notika tieši šodien. Ceru, ka puišiem pēc šīs spēles būs viela pārdomām. Galvenais uzvara - trīs punkti un šī spēle ir jau vēsture, tagad jāgatavojas nākamajām spēlēm," sacīja Beresņevs.

Savukārt Latvijas izlases abu vārtu guvējs Māris Bičevskis atzina, ka šī nav bijusi labākā spēle komandai. "Pietrūka spēles koncentrācija, vajadzēja realizēt momentus, jo iespējas patiešām bija. Diezgan grūti bija spēlēt pret mazo, ātro, kustīgo Japānas izlasi, kuri daudz cīnās," bilda Bičevskis.

Jau ziņots, ka Latvijas U-20 izlase ar trīs uzvarām trīs spēlēs ir līderi grupā, taču tāds pats veikums ir turnīra mājiniekiem Baltkrievijas jaunajiem hokejistiem. Piektdien Latvijas juniori spēlēs pret Itāliju, bet svētdien tiksies ar Baltkrieviju, un šajā spēlē arī izšķirsies, kura komanda ieņems pirmo vietu un iegūs ceļazīmi uz Elites divīziju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi