Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bļugera Penguins izcīna uzvaru; Girgensons un Sabres piekāpjas čempioniem

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē tika pie panākuma, kamēr Bufalo Sabres vienība, kuras rindās spēlē Zemgus Girgensons, piedzīvoja neveiksmi.

"Penguins" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:2, 2:0, 2:1) pārspēja Vegasas "Golden Knights".

Bļugers uz ledus bija 11 minūtes un 20 sekundes, no kurām trīs minūtes un 20 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu, vienu bloķētu metienu, uzvarēja četros no deviņiem iemetieniem, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmajā periodā visus vadībā izvirzīja Džeks Aikels un Reilijs Smits, bet otrajā trešdaļā mājinieki panāca neizšķirtu, pateicoties Broka Makgina un Rikarda Rakela precīzajiem metieniem.

Izšķirošās trešdaļas ievadā Šī Teodora gūtie vārti vēlreiz ļāva Vegasas vienībai pārņemt vadību, taču atlikušajā spēles daļā ripas "Golden Knights" vārtos raidīja Džeiks Gencels un Kasperi Kapanens, atnesot "Penguins" uzvaru.

Tikmēr "Sabres" mājās ar rezultātu 4:6 (2:1, 1:4, 1:1) piekāpās Kolorādo "Avalanche", kas pagājušajā sezonā triumfēja Stenlija kausa izcīņā.

Girgensons laukumā bija 11 minūtes un 44 sekundes, no tām gandrīz četras minūtes spēlējot mazākumā, un uz ledus pavadītajā laikā vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja divos no četriem iemetieniem, tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Pirmajā trešdaļā "Sabres" labā vārtus guva Džons-Džeisons Peterka un Teidžs Tompsons un pirmās 20 spēles minūtes noslēdza vadībā, taču otrā perioda pirmajās 12 minūtēs visu komanda guva trīs vārtus, pārņemot vadību ar 4:2. Dilans Kozenss vēl samazināja "Sabres" deficītu līdz minimumam, taču divu vārtu pārsvaru Kolorādo vienībai atjaunoja Džozefs Teilors Komfers.

Noslēdzošās trešdaļas ievadā vēl vienus vārtus "Sabres" labā guva Alekss Taks, taču ar to nepietika, lai pacīnītos par uzvaru.

Kolorādo vienībā ar diviem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās Neitans Makinons.

Vēl Tampabejas "Lightning", spēlējot bez savainotā Rūdolfa Balcera, izbraukumā ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) uzvarēja Filadelfijas "Flyers".

"Lightning" ar 29 punktiem 23 spēlēs Austrumu konferencē atrodas sestajā vietā, "Penguins" ar 28 izcīnītiem punktiem 24 mačos ierindojas par vienu pozīciju zemāk, bet "Sabres" ar 21 punktu 24 spēlēs ieņem 13.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi