Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Bļugeram rezultatīva piespēle Canucks uzvarā Čikāgā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Vankūveras Canucks komandai izcīnīt uzvaru. Canucks viesos ar rezultātu 4:3 (1:1, 3:1, 0:1) pārspēja Čikāgas Blackhawks un sesto spēli pēc kārtas nopelnīja punktus.

Bļugers ar rezultativitāti izcēlies pēdējās trīs spēlēs, gūstot vienus vārtus un atdodot divas rezultatīvas piespēles.

Svētdienas mačā Bļugers laukumā bija 16 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā atzīmējās ar trīs atņemtām ripām, vienu bloķētu metienu, uzvarētajiem deviņiem no 15 iemetieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pirmā perioda vidū 1:0 laukuma saimnieku labā panāca Niks Folinjo, kurš raidīja tīklā Džoija Andersona uz vārtu priekšu piespēlēto ripu. Trešdaļas beigās viesiem bija iespēja spēlēt piecatā pret trijiem un "Canucks" izspēlēja līdz tukšam vārtu stūrim, nekļūdīgu metienu no asa leņķa izpildot Ēliasam Petešonam.

Otrā nogriežņa 35.sekundē pēc Konora Bedārda metiena pirmais pie atlēkušās ripas pie vārtiem bija Folinjo, kurš vairākumā atguva čikāgiešiem vadību. Šajā epizodē, kā ierasts mazākumā, uz ledus bija arī Bļugers.

Tiesa, latvieša maiņa perioda ceturtajā minūtē panāca 2:2, pēc Bļugera piespēles un Konora Gārlenda metiena ripas lidojuma virzienu mainot Dakotam Džošua. Vēl pēc 39 sekundēm Broks Besers ieslidoja zonā un ar precīzu metienu izvirzīja vadībā jau "Canucks" komandu, bet perioda otrajā pusē Iļja Mihejevs pielaboja Tailera Maiersa metienu no distances un panāca 4:2.

Trešās trešdaļas septītajā minūtē drafta pirmais numurs Bedārds vairākumā ieslidoja zonā, iedeva ripu Koulam Gatmenam, kurš vienus vārtus atguva.

Tečers Demko Vankūveras vienības vārtos atvairīja 25 no 28 metieniem, bet otros vārtos Petrs Mrāzeks tika galā ar 23 no 27 metieniem. 

Bļugers šajā sezonā 18 spēlēs guvis trīs vārtus, atdevis četras rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +3.

"Canucks" ar 44 punktiem 32 spēlēs ir Rietumu konferences vicelīdere, bet "Blackhawks" ar 19 punktiem 30 cīņās ir pēdējā, 16.pozīcijā.

Vankūveras hokejisti četru izbraukuma spēļu sērijas priekšpēdējā mačā otrdien tiksies ar Nešvilas "Predators".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi