Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bļugeram rezultatīva piespēle Canucks zaudējumā; neveiksme arī Merzļikinam

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, tomēr viņa pārstāvētā vienība Vankūveras Canucks savā laukumā rezultatīvā spēlē ar 5:6 (2:4, :1, 3:1) Ņūdžersijas Devils pārākumu.

Bļugers pirmā perioda pēdējā minūtē asistēja Dakotas Džošua gūtajos vārtos, palīdzot panākt 2:4.

Latviešu uzbrucējs laukumā kopumā bija 13 minūtes un 32 sekundes, no kurām minūti un 11 sekundes spēlēja mazākumā. Bļugera kontā viens metiens pa vārtiem, viens spēka paņēmiens, viena kļūda, viena pārtverta ripa, septiņi uzvarēti iemetieni no 11 un neitrāls lietderības koeficients.

Šosezon Bļugers 12 spēlēs ticis pie trim (1+2) rezultativitātes punktiem, divām soda minūtēm negatīva lietderības koeficienta -1.

"Canucks" trešajā periodā spēja atspēlēt trīs vārtu deficītu un panākt 5:5, tomēr pēdējā minūtē "Devils" spēja izraut uzvaru - 35 sekundes pirms pamatlaika beigām precīzi meta Jespers Brats.

Brats arī guva savas komandas pirmos vārtus, bet vēl trāpīgi raidījumi "Devils" sastāvā padevās Ērikam Haulam, Džekam Hjūzam, Maiklam Maklaudam un Lūkam Hjūzam.

"Canucks" rindās bez Džošua precīzi metieni arī Džonatana Tanera Millera, Broka Besera, Sema Lafertija un Nila Hoglandera rēķinā.

"Canucks" ar 33 punktiem 26 spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Nākamo maču Bļugera pārstāvētā komanda aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Minesotas "Wild" hokejistus.

Tikmēr Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien atvairīja 35 pretinieka metienus spēlē, kurā viņa Kolumbusas "Blue Jackets" komanda arī piedzīvoja zaudējumu.

"Blue Jackets" mājās ar rezultātu 3:4 (1:0, 2:0, 0:3, 0:1) papildlaikā zaudēja Losandželosas "Kings" komandai.

Līdz otrā perioda beigām "Blue Jackets" pēc Kirila Marčenko, Džonija Gudro un Matjē Olivjē precīzajiem metieniem bija iekrājuši trīs vārtu pārsvaru, tomēr izcīnīt uzvaru nespēja. Trešā perioda 23.sekundē Filips Dano samazināja mājinieku pārsvaru līdz 1:3, pēc nepilnām piecām minūtēm viņam izdevās panākt arī 2:3, bet vēl pēc 90 sekundēm Merzļikinu pārspēja Artūrs Kaļijevs, panākot 3:3.

Uzvaras vārtus viesu labā papildlaika 33.sekundē guva Drū Dautijs, palīdzot "Kings" izcīnīt desmito uzvaru izbraukuma mačos pēc kārtas. Kopš sezonas sākuma desmit panākumus līdz šim viesos bija guvusi tikai Bufalo "Sabres" 2006./2007.gada sezonā.

Merzļikins aizvadītajā mačā tika galā ar 35 no 39 pretinieku metieniem, atvairot 89,7% raidījumu.

Citā mačā savainojuma dēļ laukumā neizgāja Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda savā laukumā ar rezultātu 3:5 (0:2, 1:2, 2:1) piekāpās Detroitas "Red Wings" vienībai.

"Sabres" rindās vārtus guva Rasmuss Dalīns, Keisijs Mitelstads un Džefs Skiners, bet detroitiešu sastāvā divas reizes precīzi meta Dilans Larkins, bet pa reizei - Robijs Fabri, Morics Zaiders un Maikls Rasmusens.

"Sabres" ar 22 punktiem 25 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, bet "Blue Jackets" ir par punktu mazāk 27 mačos un 15.pozīcija 16 komandu konkurencē.

Nākamās spēles gan "Sabres", gan "Blue Jackets" aizvadīs ceturtdien, kad viesos tiksies attiecīgi ar Bostonas "Bruins" un Ņujorkas "Islanders".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi