Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bļugeram rezultatīva piespēle Canucks zaudējumā NHL spēlē

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Canucks" viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) zaudēja Sentluisas "Blues" vienībai.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 39 sekundes un spēlēja divas minūtes un astoņas sekundes mazākumā, kā arī divreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja četros no desmit iemetieniem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers, nopelnot devīto rezultatīvo piespēli šosezon, asistēja Vankūveras vienības vienīgajos vārtos, kad pirmās trešdaļas ievadā pēc spēlētām nepilnām divām minūtēm pēc viņa un Dakotas Džošua piespēlēm uzbrukumu ar precīzu metienu noslēdza Konors Gārlends.

Otrajā periodā rezultātu izlīdzināja Koltons Pareiko, bet noslēdzošās trešdaļas vidu mājinieku labā uzvaru nesošos vārtus guva Roberts Tomass.

Vankūveras komandas vārtus sargāja Tačers Demko, kurš tika galā ar 30 metieniem, kamēr otrā laukuma galā Džordans Biningtons atvairīja 25 ripas.

"Canucks" ar 51 punktu 38 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē un nākamo maču aizvadīs sestdien, viesos stājoties pretī Ņūdžersijas "Devils".

Tikmēr uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien vienreiz meta pa vārtiem mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda guva uzvaru.

"Sabres" viesos ar rezultātu 6:1 (0:0, 2:1, 4:0) uzvarēja Monreālas "Canadiens" vienību, kas piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 58 sekundes, no kurām minūti spēlēja mazākumā, un vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja vienā iemetienā un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Otrajā trešdaļā, gūstot vārtus vairākumā, 2:0 viesu labā panāca Keisijs Mitlsteds un Džefs Skiners, bet mājinieku rindās ar precīzu metienu izcēlās Joels Armija.

Trešajā periodā divas reizes ripu mājinieku vārtos raidīja Teidžs Tompsons, un vēl pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Rasmuss Dalīns un Džeks Kvins, nokārtojot "Sabres" pārliecinošu uzvaru.

Bufalo vienībā Skiners maču noslēdza ar četriem (1+3) punktiem, Tompsons diviem vārtiem pievienoja arī rezultatīvu piespēli, kamēr 1+1 iekrāja Kvins, Mitlsteds un Dalīns.

Viesu vārtus sargāja Devons Levi, kurš atvairīja 32 ripas, bet otrā laukuma galā Džeiks Allens tika galā ar 32 metieniem.

"Sabres" ar 36 punktiem 39 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Pitsburgas "Penguins".

Tāpat Latvijas vārtsargam Elvim Merzļikinam paliekot ārpus pieteikuma mačam, Kolumbusas "Blue Jackets" izcīnīja uzvaru pēcspēles metienu sērijā.

"Blue Jackets" viesos ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 1:0) pārspēja Filadelfijas "Flyers", sagādājot pretiniekiem ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Pirmās trešdaļas izskaņā mājiniekus vadībā izvirzīja Treviss Koneknijs, kurš trešā perioda ievadā dubultoja Filadelfijas komandas pārsvaru.

"Blue Jackets" trešajā trešdaļā atbildēja ar diviem precīziem metieniem, mājinieku vārtos ripu raidot Deimonam Seversonam un Džeikam Bīnam, un panāca neizšķirtu nepilnas desmit minūtes līdz pamatlaika beigām.

Pēcspēles metienu sērijā "Blue Jackets" pietika ar vienu veiksmīgu mēģinājumu un viesu uzvaru nokārtoja Džonijs Gudro, kurš arī tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni.

Kolumbusas komandas vārtos Daniils Tarasovs tika galā ar 39 metieniem, kamēr otrā laukuma galā Sāmuels Ešons atvairīja 26 ripas.

"Blue Jackets" ar 34 punktiem 40 mačos Austrumu konferencē ierindojas 15.pozīcijā un nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Minesotas "Wild".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi