Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bļugeram rezultatīva piespēle Penguins pārliecinošā revanšā Filadelfijā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, viņa pārstāvētajai Pitsburgas Penguins Filadelfijā revanšējoties par sagrāvi dienu iepriekš.

"Penguins" viesos ar 7:3 (1:0, 2:2, 4:1) sagrāva Filadelfijas "Flyers". Dienu iepriekš ar 7:2 uzvarēja "Flyers".

Bļugers rezultatīvi piespēlēja mača priekšpēdējo vārtu guvumā 56.minūtē, kad pēc Zeka Estona Rīsa un Latvijas uzbrucēja piespēles pret tukšiem mājinieku vārtiem tika izvirzīts Marks Frīdmens.

Latvijas hokejists uz ledus pavadīja 14 minūtes un 18 sekundi, no tām 56 sekundes - mazākumā. Viņš atzīmējās arī ar 83% uzvarētu iemetienu un +/- rādītāju -1.

Latvijas hokejists šosezon piedalījies 41 spēlē, kurā guvis septiņus vārtus, 15 reizes rezultatīvi piespēlējis un iekrājis +/- rādītāju +11.

Pirmā perioda sākumā Markuss Petešsons, bet otrās trešdaļas sākumā Džeiks Guncels un Sidnijs Krosbijs izvirzīja viesus vadībā ar 3:0. Mājinieki uz to atbildēja ar Džastina Brauna un Šona Kuturjē precīziem raidījumiem.

Trešās trešdaļas astotajā minūtē 4:2 panāca Džeisons Zukers, bet 11.minūtē Treviss Konecnijs atbildēja, samazinot rezultāta starpību līdz 3:4.

Pēdējie trīs vārdi šajā mača piederēja viesiem, kuriem vārtus guva Krosbijs, Frīdmens un Džons Marino.

Krosbijs šajā mačā sakrāja trīs (2+1) rezultativitātes punktus, tāpat arī Guncels (1+2), bet pa diviem punktiem nopelnīja Petešsons (1+1) un Jevgeņijs Malkins (0+2). Mājinieku labā divas rezultatīvas piespēles Kloda Žirū kontā.

"Penguins" ar 73 punktu 54 izvirzījusies Austrumu divīzijas galvgalī, bet "Flyers" ar 33 punktiem 53 cīņās ir sestā.

Ceturtdien "Penguins" regulārā čempionāta priekšpēdējā spēlē savā laukumā tiksies ar Bufalo "Sabres" vienību, kurai šosezon traumas dēļ nevarēja palīdzēt Zemgus Girgensons.

"Sabres" otrdien savā laukumā pēcspēles metienu sērijā pieveica Ņujorkas "Islanders" ar 4:3 (1:1, 1:2, 1:0, 0:0, 1:0), atspēlējoties no 1:3.

Pēcspēles metienu sērijā vienīgos vārtus guva Anderss Bjorks, bet Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) vārtsargs Maikls Hauzers svinēja otro uzvaru pēc kārtas, atvairot 45 metienus.

Kopš Mikas Noronena 2000.gada oktobrī Hauzers ir pirmais Bufalo komandas vārtsargs, kurš uzvar divās pirmajās spēlēs komandas rindās. Savukārt uzvarēt divreiz pēc kārtas, atspēlējoties no vairāk nekā vienu vārtu deficīta, "Sabres" pēdējo reizi izdevās 2018.gada 17. un 19.novēmbrī pret Minesotas "Wild" un "Penguins".

Bjorkam šajā spēlē divi gūtie vārti, panākot arī 3:3. Viktors Ūlofsons sakrāja divas rezultatīvas piespēles, bet viesu rindās divi (1+1) rezultativitātes punkti tika Kelam Klaterbakam.

"Sabres" ar 37 punktiem 54 spēlēs ir pēdējā vietā Austrumu divīzijā un visā NHL.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 16.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi