Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bļugeram rezultatīva piespēle Penguins uzvarā pār Rangers

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un kopā ar Pitsburgas Penguins komandu svinēja uzvaru.

"Penguins" mājās ar 5:1 (3:1, 0:0, 2:0) pārspēja Ņujorkas "Rangers", izcīnot devīto uzvaru pēdējās 13 spēlēs.

Viesus pēc nospēlētām 78 sekundēm vadībā izvirzīja Mika Zibanejads, bet pirmā perioda otrajā pusē 61 sekundē "pingvīniem" 3:1 panāca Džons Marīno, Kasperi Kapanens un Sidnijs Krosbijs. Pēc trim ielaistajām ripām "Rangers" vārtos Aleksandru Grigorjevu nomainīja Kīts Kinkeids.

"Rangers" komandai cerības uz pozitīvu rezultātu dzisa pamatlaika pēdējās sešās minūtēs, kas Kinkeidu pārspēja Jevgeņijs Malkins un Zeks Estons-Rīss. Pēdējos gūtajos vārtos trīsarpus minūtes pirms finālsvillpes Bļugers savā aizsardzības zonā uzvarēja iemetienā un uzbrukuma turpinājumā pats tika pie ripas. Pēc gara reida viņš un Estons-Rīss nonāca divatā pret vienu "Rangers" hokejistu, latviešu uzbrucējam piespēlējot savam maiņas partnerim, kurš ar cimdu uztvēra ripu un ieraidīja to vārtos.

Uzvarētājiem ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kapanens, bet vārtsargs Keisijs Desmits atvairīja 22 ripas.

Bļugers uz ledus pavadīja 17 minūtes un deviņas sekundes, no tām 50 sekundes mazākumā. Viņš vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja četrus spēka paņēmienus, zaudēja vienu ripu, uzvarēja deviņos no 15 iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latvijas uzbrucējs šosezon 24 spēlēs guvis trīs vārtus, deviņreiz rezultatīvi piespēlējis un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +6. Bļugers ir "Penguins" komandas septītais rezultatīvākais spēlētājs.

"Penguins" ar 29 punktiem 24 spēlēs Austrumu divīzijā ieņem ceturto vietu, bet "Rangers" ar 23 punktiem 23 mačos ir sestā.

Otrdien abas komandas Pitsburgā aizvadīs vēl vienu savstarpēju spēli, bet pēc tam "Penguins" divreiz viesosies pie savainotā Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo "Sabres".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi