Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Bļugers un Penguins nonāk uzvaras attālumā no AHL izslēgšanas spēļu otrās kārtas

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins vienība ceturtdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) Austrumu konferences izslēgšanas spēļu pirmās kārtas cīņā mājās ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Providensas Bruins komandu, nonākot viena panākuma attālumā no tikšanas nākamajā kārtā.

Penguins sērijā līdz trīs uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-1, līdz ar to jau nākamajā cīņā, kas notiks piektdien, var nodrošināt sev vietu Austrumu konferences pusfinālā.

Spēles rezultāts tika atklāts vien septiņas sekundes pirms otrā perioda beigām, kad mājiniekus vadībā skaitliskajā vairākumā izvirzīja Tims Eriksons, bet trešā perioda otrajā minūtē Deivids Vorsofskis Penguins pārsvaru dubultoja.

Nepilnas septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Bruins vairākumā vienus vārtus atguva, tomēr Penguins nosargāja uzvaru.

Bļugers ar rezultativitāti neizcēlās, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības rādītāju, bet otrajā trešdaļā nopelnīja divas soda minūtes.

Šo sēriju ar uzvaru sāka Bruins (2:1), taču otrajā mačā AHL regulārā čempionāta labākā komanda Penguins revanšējās (6:5 pagarinājumā), tagad pārņemot vadību.

Bļugers šosezon 54 regulārās sezonas mačos guva septiņus vārtus un veica 24 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +24, kas bija septītais labākais rādītājs līgā un trešais komandā.

Tikmēr Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas Crunch ar 2-1 ir vadībā pret Sentdžonsas IceCaps, savukārt Rietumu konferencē uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē Barracuda pagaidām spēlē neizšķirti 1-1 pret Stoktonas Heat.

Crunch un Barracuda savus nākamos mačus arī aizvadīs piektdien.

Līdz pat sezonas pēdējai kārtai Penguins un Barracuda cīnījās par uzvaru regulārajā čempionātā, ko gan noslēgumā izcīnīja Vilksbāres/Skrentonas klubs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi