Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Bukmeikeri: Tampabejas Lightning hokejisti ir galvenie favorīti uz Stenlija kausu

Par 2019./2020. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas galveno favorīti tiek uzskatīta Tampabejas _Lightning_vienība, kuras izredzes uz Stenlija kausu bukmeikeri vērtē ar koeficientu 8,00. Tampabejas komanda savu pirmo un vienīgo titulu ir izcīnījusi 2004. gadā.

Jaunajai NHL sezonai starts tiks dots ceturtdien, 3. oktobrī (pēc Latvijas laika), kad hokeja laukumos tiks aizvadītas četras spēles. “Lightning” komanda bija pagājušās sezonas labākā komanda, sakrājot 128 punktus 82 spēlēs. Neskatoties uz pārliecinošo sniegumu regulārajā sezonā, vienība Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā ar 4:0 sērijā atzina Kolumbusas “Blue Jackets” pārsvaru.

Komandas rezultatīvākais spēlētājs pagājušajā sezonā bija krievu hokejists Ņikita Kučerovs, kurš 82 spēlēs sakrāja 128 punktus (41+87). Kučerovs tika atzīts ar par aizvadītās sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

Par otru galveno favorīti tiek uzskatīta Toronto “Maple Leafs” vienība, kurai “Optibet” bukmeikeri piešķīruši koeficientu 10,50. Interesanti, ka arī Toronto komanda aizvadītās sezonas izslēgšanas spēlēs izkrita pirmajā kārtā, piekāpjoties Bostonas “Bruins” septiņās spēlēs.

“Maple Leafs” komandai uzreiz seko Vegasas “Golden Knights”, kuras izredzes uz triumfu “Optibet” bukmeikeri vērtē ar koeficientu 10,75. Vegasas vienība pagājušajā sezonā 82 spēlēs spēja sakrāt 93 punktus. Izslēgšanas spēlēs komanda izstājās arī pirmajā kārtā.

Stenlija kausiem bagātākā komanda ir Monreālas “Canadiens”, kura NHL čempionātā triumfējusi 24 reizes, taču pēdējo no tām – 1993. gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi