Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Buncis: Biļešu tirdzniecība uz atsevišķām PČ hokejā spēlēm Rīgā tiks sākta ātrāk nekā tika plānots

2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis piektdien apstiprināja, ka tirdzniecība uz atsevišķām pasaules čempionāta spēlēm, kas tiks aizvadītas Rīgā, sāksies ātrāk nekā tas tika plānots.

Biļešu pārdošana uz pasaules čempionāta mačiem Rīgā notiek trīs posmos. Vispirms gribētāji varēja pieteikties dienas biļešu izlozei, kam sekoja iespēja nopirkt atsevišķas dienas biļetes, bet sākotnēji bija plānots, ka biļetes uz atsevišķām spēlēm varēs iegādāties tikai sākot no nākamā gada februāra.

"Šobrīd nevaru pateikt konkrētu datumu, taču, visticamāk, tas notiks decembrī. Līdz ar to hokeja līdzjutēji varēs savus tuviniekus iepriecināt ar hokeja spēļu biļeti kā Ziemassvētku dāvanu," piektdien Bunča teikto sakarā ar atsevišķu spēļu biļetēm citē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Tāpat Buncis atklāja, ka šobrīd tiek strādāts pie tā, lai līdzjutēji trešās kategorijas biļetes varētu iegādāties arī par deviņiem eiro, kamēr uz Latvijas spēlēm šīs kategorijas biļetes maksās 49 eiro. Pirmajā un otrajā kategorijā cenas svārstīsies no 19 līdz 135 eiro par vienu apakšgrupas spēli.

"Uz Latvijas spēlēm būs pieejamas biļetes arī ceturtajā kategorijā jeb stāvvietā. Šobrīd tiek fiksētas vēl televīzijas kameru vietas trešajā līmenī, tādēļ publiskajā tirdzniecībā tās varēs nopirkt ne ātrāk kā februārī. Biļetes uz Latvijas spēlēm šajās vietās maksās 25 eiro," norādīja Buncis.

Krievijas iebrukuma Ukrainā dēļ aprīlī IIHF padome atņēma Krievijai tiesības rīkot 2023.gada pasaules hokeja čempionātu Sanktpēterburgā, un vēlāk tika apstiprināts, ka čempionātu rīkos Rīga un Somijas pilsēta Tampere.

2023.gada pasaules čempionāts hokejā notiks no 12. līdz 21.maijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi