Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Četriem Dinamo pretinieku Avtomobilist leģionāriem, tostarp Holtam, problēmas uz robežas

Četriem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jekaterinburgas Avtomobilist leģionāriem, ieskaitot bijušo Latvijas vienības Rīgas Dinamo vārtsargu Krisu Holtu, otrdien radušās nopietnas problēmas uz Ukrainas un Krievijas robežas, vēsta portāls Nr2.ru.

Otrdienas vakarā kluba konts sociālajā tīklā Twitter vēstīja, ka Holts, kanādiešu aizsargs Braņislavs Mezejs, slovāku uzbrucējs Rastislavs Špirko un čehu uzbrucējs Kamils Pirošs palikuši Ukrainā, jo viņiem nav noformētas darba vīzas.

Lai arī klubs šādu informāciju noliedzis, nesenākie notikumi liecina, ka tā tomēr ir patiesa, kas nopietni apdraud visu minēto hokejistu, ieskaitot Holta, dalību piektdienas regulārā čempionāta spēlē Liepājā pret Rīgas Dinamo.

Pirmdien Avtomobilist komanda izbraukumā tikās ar latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ukrainas klubu Doņeckas Donbass, piedzīvojot zaudējumu ar 2:4. Holts šim mačam bija pieteikts, tomēr laukumā nedevās, kamēr no trim pārējiem hokejistiem sastāvā bija Mezejs un Špirko.

Savukārt trešdienas izbraukuma mačam pret Maskavas Spartak vienību netika pieteikts neviens no četriem minētajiem hokejistiem. Tajā Avtomobilist zaudēja četrus vārtus jau pirmajā periodā, visā mačā kapitulējot ar 1:6. Tas Jekaterinburgas klubam bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, bet sezonas 19 spēlēs Avtomobilist uzvarējuši tikai četras reizes.

"Informācija, ka Avtomobilist spēlētāji tikuši aizturēti uz Ukrainas un Krievijas robežas, nav patiesa. Tās ir tikai baumas. Starp viņiem minēts, piemēram, arī Pirošs, kuram pašlaik ir trauma, bet Holtam dota iespēja atpūsties, tāpēc viņš pret Spartak nespēlēs," portāls Nr2.ru citē kluba vadības pārstāvi Vjačeslavu Potehinu.

Aģentūras LETA rīcībā esoša neoficiāla informācija liecina, ka spēlētājiem pat nācies pasēdēt aiz restēm un vismaz Holts noteikti nevarēs palīdzēt komandai arī piektdienas spēlē Liepājā.

To netieši apliecina arī otrdienas vakarā veiktais ieraksts Holta Twitter kontā. "Man nav, ko teikt. Visi drīz uzzināsiet, kāpēc. Jau priekšlaicīgi atvainojos Latvijas fanu priekšā."

Holts Dinamo komandā pavadīja iepriekšējās divas sezonas, bet vasarā pārcēlās uz vienu no līgas pastarītēm Avtomobilist, kur kļuvis par neapstrīdamu komandas pirmo numuru.

Dinamo un Avtomobilist komandas pašlaik ieņem pēdējās divas vietas līgas kopējā ieskaitē. Dinamo ar 17 punktiem 20 spēlēs atrodas pēdējā, 14., pozīcijā Rietumu konferencē, bet Avtomobilist ar 13 punktiem 18 mačos ir pēdējā, 12., vietā Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi