Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Cibuļskis nodrošina vēl vienu Dinamo uzvaru pārbaudes turnīrā

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" piektdien Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņas spēlē ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) diezgan neizteiksmīgā cīņā pieveica Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību.

Vienīgos vārtus šī mača 57.minūtē guva rīdzinieku aizsargs Oskars Cibuļskis.

Rīgas "Dinamo" vārtos šajā mačā debiju piedzīvoja tikai 18 gadus vecais vārtsargs Gustavs Grigals, kurš visa mača gaitā darbojās pārliecinoši, tā arī ne reizi neielaižot ripu savā "būrī".

Tiesa, spēles maniere bija diezgan mierīga, abām komandām aizvadot līdzvērtīgu spēli, bet "Ņeftehimik" vairākumā spēlēja diezgan blāvi. Otrajā trešdaļā rīdziniekus gan no droša vārtu zaudējuma glāba Grigals, bet vienīgie vārti šajā mačā tika gūti 57.minūtē, kad, saņēmis piespēli no aizvārtes, vārtu priekšā izcēlās Cibuļskis, kurš līdz ar to nodrošināja Latvijas klubam panākumu.

Pašā dueļa izskaņā "Ņeftehimik" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču pārspēt Grigali pretiniekiem tā arī neizdevās.

Savukārt pēcāk sekojošajos pēcspēles "bullīšos" panākumu ar 2:1 guva "Ņeftehimik".

"Sākums bija ļoti grūts. Kad sagaidīju pirmo metienu, tad nomierinājos un viss bija kārtībā. Liels paldies čaļiem - viņi ļoti palīdzēja. Par to, ka spēlēšu, uzzināju pēc rīta treniņa. Pat grūti teikt, kā jutos, biju ļoti priecīgs. Bet tad centos nomierināties, lai gatavotos uz spēli," Rīgas klubs citē Grigaļa teikto. "Satraukums bija, bet centos to neizrādīt. Kā jau teicu - kad atvairīju pirmo metienu, turpināju spēlēt un viss bija kārtībā. Pirms spēles puiši mani uzmundrināja, abi pārējie vārtsargi Jānis Kalniņš un Jakubs Sedlāčeks teica, lai esmu mierīgs, un tad viss būs kārtībā."

Turnīru "Dinamo" pirmdien sāka ar 0:3 zaudējot Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet trenē Pēteris Skudra, Ģirts Ankipāns un Normunds Siliņš. Savukārt trešdien pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 tika uzvarēta Kazaņas "Ak Bars", kamēr ceturtdien ar 1:0 pārspēta arī Čerepovecas "Severstaļ".

Tikmēr "Ņeftehimik" pirms piektdienas mača arī bija izdevies tikt pie divām uzvarām. Vispirms ar 1:4 gan nācās piekāpties "Ak Bars", bet pēc tam 3:1 izdevās pārspēt "Lokomotiv", bet trešdien ar 3:2 pieveikta "Severstaļ" vienība.

Pēc turnīra piecām dienām līderi ar astoņiem punktiem trīs spēlēs ir "Torpedo", bet tikpat punkti ir četrus mačus aizvadījušajiem "Ak Bars" un Rīgas "Dinamo". Sešus punktus iekrājuši "Ņeftehimik", kamēr trīs ir "Severstaļ" kontā. Savukārt Jaroslavļas "Lokomotiv" visos četros mačos ir zaudējusi un pagaidām ir tukšā.

Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņa ilgs visu nedēļu - tā turpinājumā Rīgas "Dinamo" svētdien tiksies ar Jaroslavļas "Lokomotiv".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi