Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Čikāga pārtrauc deviņu zaudējumu sēriju NHL, uzveic Rangers

Savu deviņu zaudējumu sēriju ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā turnīrā pārtraukuši Čikāgas Blackhawks, izbraukumā ar 4:2 pārspējot Austrumu konferences līdervienību Ņujorkas Rangers. Citā spēlē piecas rezultatīvas piespēles Filadelfijas Flyers sagrāvē (7:2) pār Bufalo Sabres izdarīja lidotāju uzbrucējs Klods Žirū.

Čikāga visus četrus vārtus guva 1.perioda pirmajā 10 minūtēs. Visu iesāka Džonatans Teivzs ar soda metienu 65 sekundes pēc pirmā iemetiena, sekoja Nika Ledi, Patrika Šārpa un Mariana Hosas iemestās ripas Martina Bīrona vārtos un rezultāts 4:0. Tik ļoti Čikāga nevēlējās zaudēt 10.spēli pēc kārtas.

Rangers pa vienai ripai atguva abos nākamajos periodos, bet tas arī bija viss. Ar 79 punktiem Ņujorkas Rangers saglabā pārliecinošu līderpozīciju Austrumos, bet Blackhawks ir 6.vietā Rietumos (67).

Klods Žirū šonakt nopelnīja piecus punktus (0+5), palīdzot Flyers sagraut Sabres (7:2). Jāpiezīmē, ka pēc 1.perioda vadībā ar 2:0 bija Bufalo hokejisti. Žirū pietuvojies līgas rezultatīvākajm hokejistam Jevgēņijam Malkinam līdz diviem punktiem. Kanādieša rēķinā nu ir 67 (22+45) punkti, bet krievu hokejistam par diviem vairāk.

Trillera cienīgs mačs tika aizvadīts Tampā, kur vietējie Lightning ar 6:5 papildlaikā uzveica Sanhosē Sharks. Vadībā pārmaiņus izvirzījās abas komandas, vēl piecas minūtes pirms pamatlaika beigām 5:4 mājiniekiem, tomēr Sharks atspēlējās. Tikai 33 sekundes līdz papildlaika beigām uzvaras vārtus iemeta Martins Senluī. Uzvarētājiem ar četriem punktiem (2+2) izcēlās Stīvens Stamkoss, bet trīs piespēles zviedru aizsarga Viktora Hedmana rēķinā.

Citā mačā Maiks Smits atvairīja visus 28 Losandželosas Kings metienus, palīdzot Fīniksas Coyotes uzvarēt ar 1:0.

NHL spēļu rezultāti
Rangers – Blackhawks 2:4
Flyers – Sabres 7:2
Lightning – Sharks 6:5 (PL)
Blues – Islanders 5:1
Wild – Jets 3:4 (PM)
Stars – Flames 3:2 (PL)
Kings – Coyotes 0:1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi