Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Daugaviņš: Savu sniegumu Dinamo sastāvā vērtēju kā sliktu

Rīgas Dinamo kluba uzbrucējs Kaspars Daugaviņš jau tuvākajās dienās pēc NHL lokauta beigām atgriezīsies Otavas Senators klubā Kanādā. Rīgas komandā viņš paspēja aizvadīt teju visu līdzšinējo KHL sezonu (35 spēles no 41), bet ar savu sniegumu tajās nav apmierināts, viņš pastāstījis sarunā ar ziņu aģentūru LETA.

"Sevis parādīto sniegumu vērtēju kā diezgan sliktu. Neesmu apmierināts ar savu parādīto spēli, bet tas varētu būt izskaidrojams ar pārlieku lielo vēlmi visu izdarīt pēc iespējas labāk. Gribasspēks bija lielāks par varēšanu," atzina Daugaviņš. 

"Bija spēles, kurās pārcentos. Mēģināju vienatnē glābt pasauli, bet sanāca cirks uz ledus," Kaspars netaupīja paškritiku. "Ir ļoti grūti no malas noskatīties, kad komandas biedriem spēle nevedas un pašam zudusi pārliecība par saviem spēkiem. Pašā sezonas sākumā mani mēģināja iespēlēt maiņās, kurās nevarēju iejusties, un tur arī tā pārliecība par saviem spēkiem pazuda. Tomēr tajā varu vainot vienīgi sevi."

Hokejists centies darīt daudz melnā darba, kas ir viņa pamata pienākums NHL, tomēr arī šajā ziņā ne viss izdevies kā cerēts: "Daudz spēlēju mazākumā un bloķēju metienus, taču arī sniegums mazākumā kopumā visai "Dinamo" komandai bija diezgan slikts. Daudz vārtu tika ielaists, arī man esot laukumā."

Tāpat K.Daugaviņš atzina, ka labprāt nostiprinātos Senators kluba trešajā vai pat otrajā maiņā, tomēr saprotot reālo situāciju - spēle ceturtajā maiņā un pretinieku uzbrucēju neitralizēšana. Pērn Daugaviņš NHL aizvadīja 65 spēles (5+6). Rīgas Dinamo sastāvā viņam 35 mačos 5+9 un negatīvs lietderības koeficients -5. Tāpat hokejistam 26 soda nopelnītas minūtes un vidēji 17:46 minūtes liels spēles laiks, kas ir trešais lielākais starp uzbrucējiem komandā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi