Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dinamo jaunieguvums Nieminens jau varētu piedalīties šodienas spēlē ar Metallurg

Pastiprinājums uzbrukuma līnijā - jācer, ka sezonas beigās šis apgalvojums būs izrādījies pravietisks. Rīgas Dinamo nometnē otrdien ieradās somu leģionārs Ville Nieminens, kurš jau varētu piedalīties trešdienas spēlē Liepājā ar Magņitogorskas Metallurg. Sākums pulksten 19.30. Tiešraide LTV7.

Malējais uzbrucējs Nieminens 2001. gadā ar Avalanche dzēra šampanieti no Stenlija kausa, 2002. un 2006. gadā izcīnīja olimpisko sudrabu, aizvadīja labu pagājušo sezonu Novosibirskas Sibirj, taču šosezon pēc sešām spēlēm, kurās iemeta vienu ripu, pēc abpusējas vienošanās pārtrauca līgumsaistības ar Ņižņekamskas Ņeftehimik. Spēlētājam, kurš NHL aizvadījis 443 spēles un vēl 58 Stenlija kausa izcīņā, meistarības vajadzētu būt gana daudz, jautājums tikai - cik laba ir Villes fiziskā kondīcija? Otrdienas pusdienlaikā Nieminens ielidoja Rīgā un pēcpusdienā jau pievienojās komandai Liepājā.Dinamo menedžments steidza kārtot formalitātes, lai jaunpienācēju pieteiktu spēlēšanai KHL čempionātā.

Magņitogorskas komanda Kurzemes vēju pilsētā ieradusies nelāgā omā. Juliusa Šuplera vadītais CSKA pirmdien Maskavā sarūgtināja vienu no bagātākajiem līgas klubiem, uzvarot ar 4:2. Metallurg komanda šosezon nepārliecina, tāpēc jau nomainīts treneris - pie vadības grožiem stājies Fjodors Kanareikins. Pēc spēles Maskavā viņš bija neapmierināts ar vārtsargu Georgija Gelašvili un Ivana Lisutina sniegumu un solīja dot iespēju trešajam numuram Aleksandram Pečurskim. Pēc pretsāpju injekcijas saņemšanas laukumā dodas vērtīgākais starpsezonas jaunieguvums bijušais Atlant snaiperis Sergejs Mozjakins.

Austrumu konferencē Magņitogorskas Metallurg ar 26 punktiem ieņem 5. vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi