Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dinamo pagarina līgumus ar K.Rēdlihu un Indraši

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas Dinamo pagarinājusi līgumu ar aizsargu Krišjāni Rēdlihu un jauno uzbrucēju Miku Indraši, apstiprinājis klubs. Ar vienu no komandas aizvadītās sezonas aizsardzības līnijas līderiem K.Rēdlihu līgums parakstīts uz divām sezonām, bet ar Indraši - uz trijiem gadiem.

Abi hokejisti šobrīd kopā ar Latvijas izlasi ir devušies uz pasaules čempionātu, kas šogad notiks Zviedrijā un Somijā.

Aizvadītajā KHL sezonā 31 gadu vecais K.Rēdlihs Dinamo sastāvā piedalījās 50 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva sešus vārtus un izpildīja 15 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +17 un 41 soda minūti. Savukārt septiņos Gagarina kausa mačos K.Rēdlihs izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2.

K.Rēdlihs Dinamo sastāvā spēlē kopš pirmās KHL sezonas. Četru gadu laikā komandas sastāvā viņš piedalījies 175 spēlēs, kurās guvis 18 vārtus un veicis 38 rezultatīvas piespēles.

Savukārt 21 gadu vecais Indrašis aizvadītās sezonas laikā paspēja uzspēlēt trīs dažādu komandu sastāvos trijos dažādos čempionātos. Vienu maču viņš Rīgas Dinamo sastāvā aizvadīja arī KHL.

Sezonu Indrašis iesāka Rīgas Dinamo fārmklubā Liepājas metalurgs, kura sastāvā Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ) 27 spēlēs guva piecus vārtus un izpildīja 11 rezultatīvas piespēles. Sezonas otrajā pusē Indrašis Rīgas komandas sastāvā spēlēja Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL), kur 20 regulārā čempionāta mačos izcēlās ar 12 precīziem metieniem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, bet piecās Harlamova kausa izcīņas spēlēs guva trīs vārtus un veica trīs piespēles.

Indrašis Rīgas Dinamo sistēmā spēlē kopš 2008.gada. Savulaik viņš ir spēlējis Latvijas U-18 un U-20 izlasēs, bet šogad debitēja arī Latvijas valstsvienībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi