Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dinamo pret Torpedo par trim punktiem un sērijas turpinājumu

Rīgas Dinamo otrdienas vakarā plkst. 19:30 aizvadīs mājas spēli pret Ņižņijnovgorodas Torpedo. Interesanti, ka mūsu nākamie pretinieki trīs viesošanās reizēs Rīgā tā arī nav pratuši tikt pie uzvaras.

KHL pirmajā sezonā Dinamo savā laukumā uzvarēja Ņižņijnovgorodu ar 4:1 un toreiz ar dubli izcēlās Marsels Hosa, aizvadītās nedēļas labākajam KHL uzbrucējam būs iespēja to paveikt arī šovakar. Rīdzinieki togad pārspēja Torpedo arī izbraukumā – četras sekundes pirms papildlaika beigām precīzi meta.. Mets Elisons. Tas pat Elisons, kurš jau otro sezonu pārstāv Torpedo krāsas, bet savainojuma dēļ šovakar laukumā neizies.

Līgas otrajā gadā Rīgā Dinamo uzvarēja pēcspēles metienos ar 3:2, bet Ņižņijnovgorodā saņēma smagu pērienu – 2:7, lai gan pēc 1.perioda vēl bijām vadībā 2:1. Pērn scenārijs līdzīgs – Rīgā Torpedo sakauti (4:1), bet viesos ar 2:5 pa mizu dabūjām paši. Trīs sezonu laikā Torpedo Rīgā tikuši pie viena punkta un vārtu attiecības 4:11. Vai izdosies šo tradīciju turpināt?

Laukumā otrdien dosies tie paši vīri, kuri 19.janvārī Čeļabinskā sakāva (3:2) Austrumu konferences līderus Traktor. Rodrigo Laviņš un Andris Džeriņš arvien ārstē savainojumus, bet pretiniekiem ierindā nebūs jau minētā Elisona (šosezon 10+10) un viņa tautieša Raiena Veskes, vairākas nedēļas nespēlēs rezultatīvais (13+15) Dmitrijs Makarovs, bet pats lielākais iztrūkums Torpedo ir vārtu līnijā. Vitālijs Kovaļs šosezon, visticamāk, vairs nespēlēs un komandai viņa ļoti pietrūks (vidēji 1.70 vārti un 93,2% atv.metienu). 

Rīgas Dinamo pirms šīs spēlēs ar 60 punktiem 42 mačos ir 7.vietā Rietumu konferencē, savukārt Torpedo ar 70 punktiem 41 spēlē ieņem 4.vietu. Abi klubi jau tikās oktobra beigās Ņižņijnovgorodā, kad rekordgarā (26 mēģinājumi) pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 triumfēja mājinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi