Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dinamo šonedēļ varētu parakstīt pirmo līgumu ar ārzemju spēlētāju

Tuvu līguma parakstīšanai esam ar vārtsargu Martinu Pruseku, pirmdien Dienai atzina hokeja komandas Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs. Ziemeļamerikas vizītes laikā Sējējs izteicis piedāvājumus dažiem spēlētājiem, bet konkrēta vienošanās vēl nav panākta. Otrdien akciju sabiedrības Dinamo Rīga padomes sēdē plānots apstiprināt nākamās sezonas budžetu.

Kad būs zināmas finanses, varēs runāt konkrētāk - skaidroja Sējējs. Vispirms notikšot pārrunas ar ārzemēs spēlējošajiem Latvijas hokejistiem, lai zinātu, uz kādām pozīcijām piesaistīt leģionārus. "Izskatās, ka nepieciešami divi centra uzbrucēji. Ja vienojamies ar Jāni Spruktu, tad jau vajadzēs vairs tikai vienu ārzemnieku. Varbūt Dinamo piekrīt spēlēt arī Herberts Vasiļjevs, un ārzemnieks centra pozīcijā vairs nav vajadzīgs. Tad jāmeklē leģionārus - malējos uzbrucējus, kas prot ripas dabūt vārtos."

Līdzīga situācija esot arī aizsardzības līnijā. Ļoti iespējams, ka nākamajā sezonā Rīgas Dinamo spēlēs jau trīs brāļi Rēdlihi. "Pazīstami cilvēki Čehijā informēja, ka sezonas otrā puse Jēkabam Rēdliham bijusi laba. Viņam bijis grūti adaptēties ekstralīgā, taču sezonas gaitā Jēkabs kļuvis par vienu no aizsardzības balstiem. Viņš nav vārtu guvējs, bet spēlētājs, uz kuru varot paļauties savu vārtu sargāšanā. Vienu šāda ampluā aizsargu mēs tieši meklējam. Ja vienosimies, būs nepieciešams vēl tikai viens aizsargs ar labo nūjas tvērienu spēlei vairākumā."

Ziemeļamerikā pašlaik uzturas Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preizdents Kirovs Lipmans. Viņš ziņo par vienošanos, ka 28.septembrī ar Dinamo pirmssezonas pārbaudes spēli aizvadīs NHL klubs Floridas Panthers. "Pie šī projekta intensīvi strādājam jau trīs nedēļas. Kad lielākais darbs jau ir izdarīts, Kirovs gatavojas ielēkt ejošā vilcienā," Rīgas Dinamo prezidents Viesturs Koziols LHF prezidenta ieguldījumu atbīdīja otrā plānā.

Otrdien Dinamo Rīga padomes sēdē tikšot pielikts punkts baumām par iespējamām pārmaiņām kluba vadībā (proti, ka prezidenta krēslā Koziolu varētu nomainīt Aigars Kalvītis).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi