Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Draizaitla četri vārti neglābj Oilers no zaudējuma Bļugera Golden Knights

Latvijas hokejistam Teodoram Bļugeram laukumā nedodoties, Vegasas "Golden Knights" trešdien ar uzvaru uzsāka Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otro kārtu.

"Golden Knights" vienība sērijas pirmajā mačā savā laukumā ar rezultātu 6:4 (3:2, 0:0, 3:2) pārspēja Edmontonas "Oilers", kuru rindās visus četrus vārtus guva Leons Draizaitls.

NHL izslēgšanas spēlēs jau otro vakaru pēc kārtas spēlētājs gūst četrus vārtus, bet viņa pārstāvētā komanda piedzīvo zaudējumu.

Jau vēstīts, ka otrdien Džo Pavelskis izcēlās ar "pokeru", taču viņa pārstāvētā Dalasas "Stars" ar 4:5 papildlaikā zaudēja Sietlas "Kraken". Līdz vakardienai NHL vēsturē uzvarēto un zaudēto maču bilance spēlēs, kurās kāds no hokejistiem guvis četrus vārtus bija 36-3. Pēdējais zaudējums bija piedzīvots pirms 30 gadiem.

Trešdienas mačā "Golden Knights" labā vārtus guva Ivans Barbašovs, bet pa reizei precīzi bija Maikls Amadio, Marks Stouns, Čandlers Stīvensons un Džeks Aikels.

Viesu sastāvā pa divām rezultatīvām piespēlēm nopelnīja Konors Makdeivids, Evans Bušārs, Matīass Ekholms un Zeks Laimans.

Sērijas otrais mačs turpat Lasvegasā norisināsies sestdien.

"Golden Knights"  izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-1 pieveica Vinipegas "Jets" vienību, bet "Oilers" ar 4-2 pārspēja Losandželosas "Kings".

Latvijas uzbrucējs Bļugers šosezon Stenlija kausa izcīņā laukumā vēl nav devies. Pēdējo reizi latvietis uz NHL ledus kāpa 13.aprīlī mačā ar Sietlas "Kraken".

Pagājušajā sezonā "Golden Knights" Stenlija kausa izcīņai nekvalificējās, bet "Oilers" tika līdz Rietumu konferences finālam, kurā ar 0-4 atzina nākamās čempiones Kolorādo "Avalanche" pārākumu.

Tikmēr ar pārliecinošu uzvaru savā laukumā Stenlija kausa izcīņas otro kārtu uzsāka Karolīnas "Hurricanes" vienība, kas ar 5:1 (2:0, 1:1, 2:0) pārspēja Ņūdžersijas "Devils" komandu.

Austrumu konferences pusfināla pirmajā spēlē Breds Pešī, Sets Džārviss un Jesperi Kotkaniemi līdz 22.minūtei panāca 3:0 mājinieku labā, uz ko viesi spēja atbildēt vien ar Neitana Bastiana precīzo raidījumu 26.minūtē. Atlikušajā laikā vārtus mājinieku laba guva arī Breidijs Šejs un Jespers Fāsts.

Pirmajā periodā "Devils" pa mājinieku vārtiem izpildīja tikai vienu metienu. Kopumā "Hurricanes" vārtsargs Frederiks Andersens tika galā ar 17 no 18 viesu metieniem.

Arī sērijas otrais mačs piektdien tiks aizvadīts "Hurricanes" laukumā.

"Hurricanes" pirmajā kārtā sērijā ar 4-2 pieveica Ņujorkas "Islanders", savukārt "Devils" ar 4-3 izrādījās pārāki derbijā pret Ņujorkas "Rangers".

Pērn Stenlija kausu izcīnīja "Avalanche", kas finālsērijā ar 4-2 pieveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētāju Tampabejas "Lightning".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi