Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Eksperts: Agrāk vai vēlāk līdzjutēji pametīs KHL

Pazīstamais Krievijas hokeja eksperts Boriss Majorovs kritizējis ārvalstu klubu dalību Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) turnīrā. 

Kā zināms, Gagarina kausa Rietumu finālā iekļuvusi Prāgas Lev komanda no Čehijas, kas sacenstīsies ar Jaroslavļas Lokomotiv, kurā spēlē Latvijas izlases uzbrucēji Jānis Sprukts un Miķelis Rēdlihs. Pirmais mačs Prāgā notiks jau trešdienas vakarā.

"Kurš Krievijā ir ieinteresēts Lev panākumos? Neviens! Agrāk vai vēlāk līdzjutēji pametīs KHL. Es neesmu ārvalstu klubu KHL atbalstītājs. Pienāks brīdis, kad Gagarina kausa finālā spēlēs divi ārvalstu klubi, tas nepatiks ne līdzjutējiem, ne līgas vadībai. Tagad neviens par to domāt nevēlas, bet tad būs jāsaķer galvas," skarbi izsakās PSRS hokeja leģenda Majorovs.

Tikmēr Austrumu konferences finālā par vietu Gagarina kausa finālsērijā sacentīsies divi Krievijas klubi - Magņitogorskas Metallurg un Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas Salavat Julaev.

Kā zināms, šosezon bez Lev komandas līgā no ārvalstu klubiem spēlēja arī Rīgas Dinamo (Latvija), Doņeckas Donbass (Ukraina), Zagrebas Medveščak (Horvātija), Bratislavas Slovan (Slovākija), Minskas Dinamo (Baltkrievija) un Astanas Baris (Kazahstāna). Nākamajā sezonā piepulcēsies Somijas klubs Helsinku Jokerit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi