Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Fetisovs atklāj iemeslus, kādēļ aizgājis no CSKA un KHL vadības

Svētdien Rīgā pirms KHL Zvaigžņu spēles par atkāpšanos no KHL Direktoru padomes priekšsēdētāja amata un Maskavas CSKA preizdenta posteņa paziņoja Vjačeslavs Fetisovs. Intervijās Krievijas medijiem viņš pats kā aiziešanas iemeslu minējis slikto kluba pārvaldīšanu – pēdējā laikā vadība nodarbojoties ar visu ko, tikai ne hokeja lietām. Bijušajam kluba prezidentam tas nav bijis pieņemams.

Bijušais Krievijas sporta ministrs Fetisovs stāsta, ka no savas puses esot darījis visu, lai situāciju uzlabotu. Maskavas CSKA klubs nu nonācis valsts kompānijas Rosņeft paspārnē, kompānija apņēmusies samaksāt iekrājušos parādus spēlētājiem, treneriem un personālam gan meistarkomandā, gan jauniešiem. Tomēr pēc Fetisova vārdiem – ar pašreizējo vadību un ģenerālmenedžeri Sergeju Ņemčinovu klubam neesot nākotnes perspektīvu. Turklāt, pēc tikšanās ar CSKA Goda prezidentu Viktoru Tihonovu kompānijas pārstāvji garantējuši, ka savās vietās paliks kluba vadība, arī Ņemčinovs. To uzzinājis, Fetisovs aizgājis pats.

Krievijas hokeja leģenda Vjačeslavs Fetisovs intervijā Sport-Express atzina, ka viņš ir neērts cilvēks pašreizējai vadībai un  pēdējos mēnešus klubā praktiski atstāts bez pilnvarām. 

CSKA kļuva par gandrīz vai vienīgo klubu play-off zonā, kas neveica nekādas spēlētāju maiņas vai nepiesaistīja jaunus pirms transfēru loga beigām. Ģenerālmenedžeris Ņemčinovs gan uzskata, ka tas nav bijis nepieciešams un pašreizējais sastāvs ir gana spēcīgs, spējīgs uz ko vairāk. 

Maskavas CSKA ir tiešs Rīgas Dinamo konkurents KHL Rietumu konferencē – rīdzinieki ar 60 punktiem ir septītie, kamēr maskaviešiem par punktu mazāk un 8.pozīcija. Jau 28.janvārī abas komandas tiksies Rīgā. Šosezon divas no trim savstarpējām spēlēm noslēgušās ar Dinamo uzvaru, bet pēdējā mačā Maskavā revanšējās CSKA ar 2:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi