Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Flyers uzveic Penguins 13 vārtu trillerī, Žirū 3+3

Veseli 13 vārti piektdien tika gūti Pitsburgā, kur NHL Stenlija kausa izcīņas 1.kārtā vietējie Penguins ar 5:8 otro reizi piekāpās Filaedlfijas Flyers. Tāpat otro zaudējumu savā laukumā pēc kārtas cieta pērnie finālisti Vankūveras Canucks, vēlreiz ar 2:4 piekāpjoties Losandželosas Kings. Vēl Detroita sērijā panāca 1:1, izbraukumā ar 3:2 pārspējot Nešvilas Predators, bet Ņūdžersijas Devils pirmo kārtu sāka ar 3:2 uzvaru Floridā pār Panthers.

Aizraujošākā cīņa risinājās Pitsburgā, kur vēl 3.perioda sākumā ar 5:4 (bija arī 2:0, 3:1) vadībā atradās mājinieki Penguins, bet atlikušajā laikā Filadelfijas Flyers guva četrus vārtus un uzvarēja ar 8:5. Fantastiska spēle uzvarētāju sastāvā Klodam Žirū, kurš savāca sešus (3+3) punktus, bet Šons Kuturjē guva trīs vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli. Flyers nu ir vadībā sērijā ar 2:0, bet divas nākamās spēles notiks viņu mājvietā Filadelfijā.

Nedaudz pārsteidzoši pie otrās uzvaras Vankūverā tika Losandželosas komanda. Viesus deviņas sekundes pirms 1.perioda beigām vadībā izvirzīja Dastins Brauns, turklāt mazākumā. Otrajā periodā jau 17.sekundē dānis Janniks Hansens rezultātu gan izlīdzināja, bet pēc dažām minūtēm Brauns atkal mazākumā(!) panāca 2:1. Trešajā periodā Kings guva vēl divus vārtus, uz ko regulārā turnīra čempioni Canucks atbildēja ar vieniem, tādējādi Losandželosa uzvarēja ar 4:2. Arī šajā sērijā ar 2:0 vadībā ir Kings, divi nākamie mači notiks Losandželosā.

Naktī uz svētdienu otro sērijas spēli aizvadīs Kaspars Daugaviņš un Otavas Senators vienība, kas pirmajā mačā ar 2:4 piekāpās Ņujorkas Rangers.

NHL Stenlija kausa izcīņa, 1.kārta

Austrumi

Devils – Panthers 3:2 (sērijā 1:0)

Penguins – Flyers 5:8 (0:2)

Rietumi

Predators – Red Wings 2:3 (1:1)
Canucks – Kings 2:4 (0:2)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi