Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Girgensona pārstāvētā Sabres komanda aizmaina uzbrukuma līderi un kapteini Vaneku

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" aizmainījusi vienības uzbrukuma līderi Tomasu Vaneku uz Ņujorkas klubu "Islanders".Apmaiņā pret 29 gadus veco austriešu kreisās malas uzbrucēju "Sabres" komanda ieguvusi viņa vienaudzi un šīs pašas pozīcijas spēlētāju Metu Moulsonu, kā arī "Islanders" jauno spēlētāju drafta tiesības nākamā gada drafta pirmajā kārtā un 2015.

gada drafta otrajā kārtā.Šosezon Vaneks 13 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles. Viņš "Sabres" komandā spēlējis kopš 2005.gada, 598 mačos gūstot 254 vārtus un iekrājot 243 rezultatīvas piespēles. Savukārt Stenlija kausa izcīņā viņam aiz muguras ir 36 mači, kuros gūti 15 vārti un veiktas piecas piespēles.Bufalo klubs austrieti 2003.gada jauno spēlētāju draftā izvēlējās ar piekto numuru, bet šogad viņš kopā ar Stīvu Otu pildīja komandas kapteiņa funkcijas.Savukārt Moulsons pēc divām Losandželosas "Kings" komandā pavadītām sezonām "Islanders" vienībai pievienojās 2009.gadā. Kopumā viņš NHL aizvadījis 328 mačus, gūstot 120 vārtus un veicot 107 rezultatīvas piespēles.Uzbrucēju 2003.gada draftā ar kopējo 263.numuru izvēlējās Pitsburgas komanda "Penguins".Abi hokejisti nākamgad jūlijā, nenoslēdzot jaunus līgumus, kļūs par neierobežoti brīvajiem aģentiem.Aizvadītajās 13 spēlēs "Sabres" komanda pamanījusies tikt tikai pie divām uzvarām un pieciem punktiem, kas Atlantijas divīzijas kopvērtējumā dod pēdējo, astoto, vietu. Savukārt Austrumu konferencē komanda pašlaik atrodas pēdējā, 16.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi